FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA

Contactgegevens FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisbosdreef 28 3700 Tongeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-12-39-15-55 32-12-39-15-55

Fax (fax): 32-12-39-16-83 32-12-39-16-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA
Products information FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03570251464
Ondernemingsnummer: 8631378173
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA
Addition kinds of activities for FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA

621100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
16290402. Landwinning | Land reclamation
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
50230204. kussenslopen | Pillowcases
50849910. Recapping machines, voor banden | Recapping machinery, for tires
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. Laat een reactie achter voor FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. Leave a respond for FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA. FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA
Location of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA: INSTITUT J. DUPUIS | LONGCHAMPS | FEDERALE POLITIE | ASX- IBECO | FRANCE GOSSE

Other related companies as FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA: INSTITUT J. DUPUIS | LONGCHAMPS | FEDERALE POLITIE | ASX- IBECO | FRANCE GOSSE

FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03570251464. Het bedrijf FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA bevindt zich op het adres: Gasthuisbosdreef 28 3700 Tongeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, openstaande posities, locatie van FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA op de kaart.

FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, company assigned to the tax number BE03570251464. The company FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA is located at the address: Gasthuisbosdreef 28 3700 Tongeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA were not found.
The main activity of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, open positions, location of FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTEROFFICE SOBETE TONGEREN BVBA, employees, financial statistics.