WILRAMA

Contactgegevens WILRAMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILRAMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILRAMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMIEL VERMEULENSTRAAT 124; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33840114 (+32-33840114) 33840114 (+32-33840114)

Fax (fax): +32 (3) 461-77-89 +32 (3) 461-77-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILRAMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILRAMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILRAMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILRAMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILRAMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILRAMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILRAMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILRAMA
Products information WILRAMA

BTW identificatienummer (tax): BE08475097656
Ondernemingsnummer: 1567718505
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in WILRAMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILRAMA
(Get full report from official database of BE for WILRAMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILRAMA
Addition kinds of activities for WILRAMA

375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
26750103. Panelen, karton, schimmelvorming: gemaakt van aangekochte materialen | Panels, cardboard, die-cut: made from purchased materials
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
82490100. Handelsschool | Trade school

Werken bij WILRAMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILRAMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILRAMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILRAMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

Zoek naar antwoorden van WILRAMA in sociale netwerken
Look for responds of WILRAMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILRAMA. Laat een reactie achter voor WILRAMA. WILRAMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILRAMA. Leave a respond for WILRAMA. WILRAMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILRAMA op de google maps. Adres en contacten WILRAMA
Location of WILRAMA on the google maps. Address and contacts of WILRAMA

Andere gerelateerde bedrijven als come WILRAMA WILRAMA: MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) | Intersport | Moestermans B | YIN LANT | FRANK EECKHOUT

Other related companies as WILRAMA: MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) | Intersport | Moestermans B | YIN LANT | FRANK EECKHOUT

WILRAMA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILRAMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08475097656. Het bedrijf WILRAMA bevindt zich op het adres: EMIEL VERMEULENSTRAAT 124; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in WILRAMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILRAMA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILRAMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILRAMA, openstaande posities, locatie van WILRAMA op de kaart.

WILRAMA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILRAMA, company assigned to the tax number BE08475097656. The company WILRAMA is located at the address: EMIEL VERMEULENSTRAAT 124; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in WILRAMA were not found.
The main activity of WILRAMA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILRAMA is not available. You also can look at reviews of WILRAMA, open positions, location of WILRAMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILRAMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILRAMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILRAMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILRAMA, employees, financial statistics.