MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)

Contactgegevens MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse): address, phone, fax, email, website, opening hours

MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwlandlaan 10c B630 3200 Aarschot, België

Telefoon (phone): 016.56 74 66 (+32-016.56 74 66) 016.56 74 66 (+32-016.56 74 66)

Fax (fax): 016.56 75 43 (+32-016.56 75 43) 016.56 75 43 (+32-016.56 75 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)
Products information MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)

BTW identificatienummer (tax): BE08101013183
Ondernemingsnummer: 3863311767
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Metal grinding services; Plates, worked; Spark erosion services

Product categorie (product category): Blanking Dies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)
(Get full report from official database of BE for MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse))

Aanvulling soorten activiteiten voor MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)
Addition kinds of activities for MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)

20990203. Verlichtingsverbindingen, bereid | Leavening compounds, prepared
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
35520212. Shuttles voor textiel weven | Shuttles for textile weaving
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric
51310212. Tape, textiel | Tape, textile

Werken bij MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) in sociale netwerken
Look for responds of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). Laat een reactie achter voor MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). Leave a respond for MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse). MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) op de google maps. Adres en contacten MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)
Location of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) on the google maps. Address and contacts of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse)

Andere gerelateerde bedrijven als come MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse): EDA | Lenze Transmissions B.V.B.A. | REINHILDE GOOSSENS | Bossuyt NV | Lechantre S

Other related companies as MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse): EDA | Lenze Transmissions B.V.B.A. | REINHILDE GOOSSENS | Bossuyt NV | Lechantre S

MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101013183. Het bedrijf MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) bevindt zich op het adres: Nieuwlandlaan 10c B630 3200 Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blanking Dies. Lijst met producten zijn Metal grinding services; Plates, worked; Spark erosion services.
De hoofdactiviteit van MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), openstaande posities, locatie van MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) op de kaart.

MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), company assigned to the tax number BE08101013183. The company MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) is located at the address: Nieuwlandlaan 10c B630 3200 Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blanking Dies. List of products are Metal grinding services; Plates, worked; Spark erosion services.
The main activity of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) is not available. You also can look at reviews of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), open positions, location of MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MPS N.V. (Mécanique PrécisionSuisse), employees, financial statistics.