FLASIA FOOD SPRL

Contactgegevens FLASIA FOOD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLASIA FOOD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLASIA FOOD SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Boulevard Anspach 89 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-12-82-83 32-25-12-82-83

Fax (fax): 32-25-12-82-83 32-25-12-82-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLASIA FOOD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLASIA FOOD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLASIA FOOD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLASIA FOOD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLASIA FOOD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLASIA FOOD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLASIA FOOD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLASIA FOOD SPRL
Products information FLASIA FOOD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06561004638
Ondernemingsnummer: 9408386230
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLASIA FOOD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Retailing outlets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLASIA FOOD SPRL
(Get full report from official database of BE for FLASIA FOOD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLASIA FOOD SPRL
Addition kinds of activities for FLASIA FOOD SPRL

382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
35370106. Laadbakken: draagbaar, verstelbaar en hydraulisch | Loading docks: portable, adjustable, and hydraulic
39310404. Franse hoornen en delen | French horns and parts
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes

Werken bij FLASIA FOOD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLASIA FOOD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLASIA FOOD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLASIA FOOD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van FLASIA FOOD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLASIA FOOD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLASIA FOOD SPRL. Laat een reactie achter voor FLASIA FOOD SPRL. FLASIA FOOD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLASIA FOOD SPRL. Leave a respond for FLASIA FOOD SPRL. FLASIA FOOD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLASIA FOOD SPRL op de google maps. Adres en contacten FLASIA FOOD SPRL
Location of FLASIA FOOD SPRL on the google maps. Address and contacts of FLASIA FOOD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLASIA FOOD SPRL FLASIA FOOD SPRL: Malmendier Belgium NV | 'T WIEL | GILLOT PASCALE | Harlekijn | Lorens Optique

Other related companies as FLASIA FOOD SPRL: Malmendier Belgium NV | 'T WIEL | GILLOT PASCALE | Harlekijn | Lorens Optique

FLASIA FOOD SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLASIA FOOD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06561004638. Het bedrijf FLASIA FOOD SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Anspach 89 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Retailing outlets. Producten gemaakt in FLASIA FOOD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLASIA FOOD SPRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLASIA FOOD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLASIA FOOD SPRL, openstaande posities, locatie van FLASIA FOOD SPRL op de kaart.

FLASIA FOOD SPRL is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLASIA FOOD SPRL, company assigned to the tax number BE06561004638. The company FLASIA FOOD SPRL is located at the address: Boulevard Anspach 89 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Retailing outlets. Products created in FLASIA FOOD SPRL were not found.
The main activity of FLASIA FOOD SPRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLASIA FOOD SPRL is not available. You also can look at reviews of FLASIA FOOD SPRL, open positions, location of FLASIA FOOD SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLASIA FOOD SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLASIA FOOD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLASIA FOOD SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLASIA FOOD SPRL, employees, financial statistics.