DE BLAUWE HOND

Contactgegevens DE BLAUWE HOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BLAUWE HOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BLAUWE HOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRONENBURGSTRAAT 9-15; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32609071 32609071

Fax (fax): +32 (50) 825-92-71 +32 (50) 825-92-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BLAUWE HOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BLAUWE HOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BLAUWE HOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BLAUWE HOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BLAUWE HOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BLAUWE HOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BLAUWE HOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BLAUWE HOND
Products information DE BLAUWE HOND

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DE BLAUWE HOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BLAUWE HOND
(Get full report from official database of BE for DE BLAUWE HOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BLAUWE HOND
Addition kinds of activities for DE BLAUWE HOND

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
27419903. Micropublishing | Micropublishing
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
36990109. Partikel versnellers, hoogspanning | Particle accelerators, high voltage
50720301. Power handtools | Power handtools
82439903. Software training, computer | Software training, computer
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij DE BLAUWE HOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BLAUWE HOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BLAUWE HOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BLAUWE HOND. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van DE BLAUWE HOND in sociale netwerken
Look for responds of DE BLAUWE HOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BLAUWE HOND. Laat een reactie achter voor DE BLAUWE HOND. DE BLAUWE HOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BLAUWE HOND. Leave a respond for DE BLAUWE HOND. DE BLAUWE HOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BLAUWE HOND op de google maps. Adres en contacten DE BLAUWE HOND
Location of DE BLAUWE HOND on the google maps. Address and contacts of DE BLAUWE HOND

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BLAUWE HOND DE BLAUWE HOND: BUREAU BOLLUE | Van Aerschot J | COCA-COLA | B.M.W. ZOTTEGEM MOTORS | STAR VIDEO

Other related companies as DE BLAUWE HOND: BUREAU BOLLUE | Van Aerschot J | COCA-COLA | B.M.W. ZOTTEGEM MOTORS | STAR VIDEO

DE BLAUWE HOND is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BLAUWE HOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf DE BLAUWE HOND bevindt zich op het adres: KRONENBURGSTRAAT 9-15; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in DE BLAUWE HOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BLAUWE HOND is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BLAUWE HOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BLAUWE HOND, openstaande posities, locatie van DE BLAUWE HOND op de kaart.

DE BLAUWE HOND is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BLAUWE HOND, company assigned to the tax number BE08859619140. The company DE BLAUWE HOND is located at the address: KRONENBURGSTRAAT 9-15; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Products created in DE BLAUWE HOND were not found.
The main activity of DE BLAUWE HOND is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BLAUWE HOND is not available. You also can look at reviews of DE BLAUWE HOND, open positions, location of DE BLAUWE HOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BLAUWE HOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BLAUWE HOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BLAUWE HOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BLAUWE HOND, employees, financial statistics.