FLI.D. ANTIEK NV

Contactgegevens FLI.D. ANTIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLI.D. ANTIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLI.D. ANTIEK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wedekensdriesstr. 2 9770 Kruishoutem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-82-31-94 32-92-82-31-94

Fax (fax): 32-92-82-57-39 32-92-82-57-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLI.D. ANTIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLI.D. ANTIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLI.D. ANTIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLI.D. ANTIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLI.D. ANTIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLI.D. ANTIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLI.D. ANTIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLI.D. ANTIEK NV
Products information FLI.D. ANTIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE04969360351
Ondernemingsnummer: 8332000732
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLI.D. ANTIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLI.D. ANTIEK NV
(Get full report from official database of BE for FLI.D. ANTIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLI.D. ANTIEK NV
Addition kinds of activities for FLI.D. ANTIEK NV

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
35999903. katapulten | Catapults
38279903. Contour projectoren | Contour projectors
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
55990101. Vliegtuig, zelfrijdend | Aircraft, self-propelled
73499901. Chemische schoonmaakdiensten | Chemical cleaning services
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij FLI.D. ANTIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLI.D. ANTIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLI.D. ANTIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLI.D. ANTIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van FLI.D. ANTIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLI.D. ANTIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLI.D. ANTIEK NV. Laat een reactie achter voor FLI.D. ANTIEK NV. FLI.D. ANTIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLI.D. ANTIEK NV. Leave a respond for FLI.D. ANTIEK NV. FLI.D. ANTIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLI.D. ANTIEK NV op de google maps. Adres en contacten FLI.D. ANTIEK NV
Location of FLI.D. ANTIEK NV on the google maps. Address and contacts of FLI.D. ANTIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLI.D. ANTIEK NV FLI.D. ANTIEK NV: KINDERBIJSLAGFONDS KBL | LOUIS LEJOLY | Belgapub | Kestelyn Edith | MAISON SIBON

Other related companies as FLI.D. ANTIEK NV: KINDERBIJSLAGFONDS KBL | LOUIS LEJOLY | Belgapub | Kestelyn Edith | MAISON SIBON

FLI.D. ANTIEK NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLI.D. ANTIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04969360351. Het bedrijf FLI.D. ANTIEK NV bevindt zich op het adres: Wedekensdriesstr. 2 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLI.D. ANTIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLI.D. ANTIEK NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLI.D. ANTIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLI.D. ANTIEK NV, openstaande posities, locatie van FLI.D. ANTIEK NV op de kaart.

FLI.D. ANTIEK NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLI.D. ANTIEK NV, company assigned to the tax number BE04969360351. The company FLI.D. ANTIEK NV is located at the address: Wedekensdriesstr. 2 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLI.D. ANTIEK NV were not found.
The main activity of FLI.D. ANTIEK NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLI.D. ANTIEK NV is not available. You also can look at reviews of FLI.D. ANTIEK NV, open positions, location of FLI.D. ANTIEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLI.D. ANTIEK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLI.D. ANTIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLI.D. ANTIEK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLI.D. ANTIEK NV, employees, financial statistics.