LA CHARLERIE-MATةRIAUX

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • LA CHARLERIE-MATةRIAUX
Private companiesPaper and Allied Products • LA CHARLERIE-MATةRIAUX

Contactgegevens LA CHARLERIE-MATةRIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CHARLERIE-MATةRIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CHARLERIE-MATةRIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERME-DE-LA-VALLةE 31; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81433122 (+32-81433122) 81433122 (+32-81433122)

Fax (fax): +32 (9) 989-27-36 +32 (9) 989-27-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CHARLERIE-MATةRIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CHARLERIE-MATةRIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CHARLERIE-MATةRIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CHARLERIE-MATةRIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CHARLERIE-MATةRIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CHARLERIE-MATةRIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CHARLERIE-MATةRIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CHARLERIE-MATةRIAUX
Products information LA CHARLERIE-MATةRIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LA CHARLERIE-MATةRIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CHARLERIE-MATةRIAUX
(Get full report from official database of BE for LA CHARLERIE-MATةRIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CHARLERIE-MATةRIAUX
Addition kinds of activities for LA CHARLERIE-MATةRIAUX

282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
966199. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec
37140118. Mufflers (uitlaat), motorvoertuig | Mufflers (exhaust), motor vehicle
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law
86519901. Politiek actiecomité | Political action committee

Werken bij LA CHARLERIE-MATةRIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CHARLERIE-MATةRIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CHARLERIE-MATةRIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CHARLERIE-MATةRIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van LA CHARLERIE-MATةRIAUX in sociale netwerken
Look for responds of LA CHARLERIE-MATةRIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CHARLERIE-MATةRIAUX. Laat een reactie achter voor LA CHARLERIE-MATةRIAUX. LA CHARLERIE-MATةRIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CHARLERIE-MATةRIAUX. Leave a respond for LA CHARLERIE-MATةRIAUX. LA CHARLERIE-MATةRIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CHARLERIE-MATةRIAUX op de google maps. Adres en contacten LA CHARLERIE-MATةRIAUX
Location of LA CHARLERIE-MATةRIAUX on the google maps. Address and contacts of LA CHARLERIE-MATةRIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CHARLERIE-MATةRIAUX LA CHARLERIE-MATةRIAUX: INTERBREW BELGIUM | Carprieaux Rudy | Teughels Kinderen NV | GARAGE LUC | BLOMME PIET

Other related companies as LA CHARLERIE-MATةRIAUX: INTERBREW BELGIUM | Carprieaux Rudy | Teughels Kinderen NV | GARAGE LUC | BLOMME PIET

LA CHARLERIE-MATةRIAUX is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CHARLERIE-MATةRIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf LA CHARLERIE-MATةRIAUX bevindt zich op het adres: RUE FERME-DE-LA-VALLةE 31; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in LA CHARLERIE-MATةRIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA CHARLERIE-MATةRIAUX is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CHARLERIE-MATةRIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CHARLERIE-MATةRIAUX, openstaande posities, locatie van LA CHARLERIE-MATةRIAUX op de kaart.

LA CHARLERIE-MATةRIAUX is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CHARLERIE-MATةRIAUX, company assigned to the tax number BE01759704589. The company LA CHARLERIE-MATةRIAUX is located at the address: RUE FERME-DE-LA-VALLةE 31; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Products created in LA CHARLERIE-MATةRIAUX were not found.
The main activity of LA CHARLERIE-MATةRIAUX is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CHARLERIE-MATةRIAUX is not available. You also can look at reviews of LA CHARLERIE-MATةRIAUX, open positions, location of LA CHARLERIE-MATةRIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CHARLERIE-MATةRIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CHARLERIE-MATةRIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CHARLERIE-MATةRIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CHARLERIE-MATةRIAUX, employees, financial statistics.