GARAGE R.T.S.

Contactgegevens GARAGE R.T.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE R.T.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE R.T.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE D'HةRINNES 312; 7742; PECQ, België

Telefoon (phone): 69556147 (+32-69556147) 69556147 (+32-69556147)

Fax (fax): +32 (51) 778-94-21 +32 (51) 778-94-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE R.T.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE R.T.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE R.T.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE R.T.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE R.T.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE R.T.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE R.T.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE R.T.S.
Products information GARAGE R.T.S.

BTW identificatienummer (tax): BE05187164306
Ondernemingsnummer: 2416137695
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GARAGE R.T.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE R.T.S.
(Get full report from official database of BE for GARAGE R.T.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE R.T.S.
Addition kinds of activities for GARAGE R.T.S.

382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
829901. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
34699909. Metalen stempels | Ornamental metal stampings
57369902. Koperen instrumenten | Brass instruments

Werken bij GARAGE R.T.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE R.T.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE R.T.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE R.T.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

Zoek naar antwoorden van GARAGE R.T.S. in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE R.T.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE R.T.S.. Laat een reactie achter voor GARAGE R.T.S.. GARAGE R.T.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE R.T.S.. Leave a respond for GARAGE R.T.S.. GARAGE R.T.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE R.T.S. op de google maps. Adres en contacten GARAGE R.T.S.
Location of GARAGE R.T.S. on the google maps. Address and contacts of GARAGE R.T.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE R.T.S. GARAGE R.T.S.: FLINTERVALL SA | COIFFURE MILLENIUM | Maertens & Masschelein BVBA | MISOU | PMDS Diamond Cutting Tools S.A.

Other related companies as GARAGE R.T.S.: FLINTERVALL SA | COIFFURE MILLENIUM | Maertens & Masschelein BVBA | MISOU | PMDS Diamond Cutting Tools S.A.

GARAGE R.T.S. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE R.T.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187164306. Het bedrijf GARAGE R.T.S. bevindt zich op het adres: PLACE D'HةRINNES 312; 7742; PECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE R.T.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE R.T.S. is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE R.T.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE R.T.S., openstaande posities, locatie van GARAGE R.T.S. op de kaart.

GARAGE R.T.S. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE R.T.S., company assigned to the tax number BE05187164306. The company GARAGE R.T.S. is located at the address: PLACE D'HةRINNES 312; 7742; PECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Herstellingen and onderhoud van auto's; Onderdelen and accessoires voor auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE R.T.S. were not found.
The main activity of GARAGE R.T.S. is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE R.T.S. is not available. You also can look at reviews of GARAGE R.T.S., open positions, location of GARAGE R.T.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE R.T.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE R.T.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE R.T.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE R.T.S., employees, financial statistics.