FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV

Contactgegevens FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Makeveldstr. 10a 8610 Kortemark - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-56-80-42 32-51-56-80-42

Fax (fax): 32-51-57-04-02 32-51-57-04-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV
Products information FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE03449676513
Ondernemingsnummer: 5664245605
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV
(Get full report from official database of BE for FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV
Addition kinds of activities for FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV

5735. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
5992. Bloemisten | Florists
9531. Behuisingsprogramma's | Housing programs
02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
24410102. Doos klauwen, hout | Box cleats, wood
31619907. Schooltas | Satchels
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services

Werken bij FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. Laat een reactie achter voor FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. Leave a respond for FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV. FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV op de google maps. Adres en contacten FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV
Location of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV on the google maps. Address and contacts of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV: Hoing A | CAF? LE CENTRAL | C S L BVBA | JOHAN DE SAVEUR | BAKERGEM (VAN)

Other related companies as FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV: Hoing A | CAF? LE CENTRAL | C S L BVBA | JOHAN DE SAVEUR | BAKERGEM (VAN)

FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03449676513. Het bedrijf FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV bevindt zich op het adres: Makeveldstr. 10a 8610 Kortemark - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, openstaande posities, locatie van FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV op de kaart.

FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, company assigned to the tax number BE03449676513. The company FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV is located at the address: Makeveldstr. 10a 8610 Kortemark - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV were not found.
The main activity of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV is not available. You also can look at reviews of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, open positions, location of FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOUTLAND MEUBELFABRIEK NV, employees, financial statistics.