JORU TEGEL

Contactgegevens JORU TEGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JORU TEGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JORU TEGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENAARSTRAAT 18B; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51611405 (+32-51611405) 51611405 (+32-51611405)

Fax (fax): +32 (3) 456-46-74 +32 (3) 456-46-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JORU TEGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JORU TEGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JORU TEGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JORU TEGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JORU TEGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JORU TEGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JORU TEGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JORU TEGEL
Products information JORU TEGEL

BTW identificatienummer (tax): BE01162322998
Ondernemingsnummer: 2454040527
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JORU TEGEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residentiële bouw; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JORU TEGEL
(Get full report from official database of BE for JORU TEGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JORU TEGEL
Addition kinds of activities for JORU TEGEL

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill

Werken bij JORU TEGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JORU TEGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JORU TEGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JORU TEGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van JORU TEGEL in sociale netwerken
Look for responds of JORU TEGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JORU TEGEL. Laat een reactie achter voor JORU TEGEL. JORU TEGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JORU TEGEL. Leave a respond for JORU TEGEL. JORU TEGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JORU TEGEL op de google maps. Adres en contacten JORU TEGEL
Location of JORU TEGEL on the google maps. Address and contacts of JORU TEGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JORU TEGEL JORU TEGEL: R.R.C. STOCKAY-WARFUSEE | Schellingen M-J | FRANCIS VANCOMPERNOLLE | MEUBELEN PR7 | RUE MERCELIS

Other related companies as JORU TEGEL: R.R.C. STOCKAY-WARFUSEE | Schellingen M-J | FRANCIS VANCOMPERNOLLE | MEUBELEN PR7 | RUE MERCELIS

JORU TEGEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JORU TEGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01162322998. Het bedrijf JORU TEGEL bevindt zich op het adres: MOLENAARSTRAAT 18B; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 828,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residentiële bouw; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in JORU TEGEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JORU TEGEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JORU TEGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JORU TEGEL, openstaande posities, locatie van JORU TEGEL op de kaart.

JORU TEGEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JORU TEGEL, company assigned to the tax number BE01162322998. The company JORU TEGEL is located at the address: MOLENAARSTRAAT 18B; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 828,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residentiële bouw; Vloer- and muurbekleding. Products created in JORU TEGEL were not found.
The main activity of JORU TEGEL is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JORU TEGEL is not available. You also can look at reviews of JORU TEGEL, open positions, location of JORU TEGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JORU TEGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JORU TEGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JORU TEGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JORU TEGEL, employees, financial statistics.