OUD HUIS VANDEMERK

Contactgegevens OUD HUIS VANDEMERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OUD HUIS VANDEMERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

OUD HUIS VANDEMERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTRAAT 88; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22510675 (+32-22510675) 22510675 (+32-22510675)

Fax (fax): +32 (57) 729-77-97 +32 (57) 729-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OUD HUIS VANDEMERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OUD HUIS VANDEMERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OUD HUIS VANDEMERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OUD HUIS VANDEMERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OUD HUIS VANDEMERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OUD HUIS VANDEMERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OUD HUIS VANDEMERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OUD HUIS VANDEMERK
Products information OUD HUIS VANDEMERK

BTW identificatienummer (tax): BE03354095458
Ondernemingsnummer: 5854309082
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in OUD HUIS VANDEMERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residentiële bouw; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OUD HUIS VANDEMERK
(Get full report from official database of BE for OUD HUIS VANDEMERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor OUD HUIS VANDEMERK
Addition kinds of activities for OUD HUIS VANDEMERK

2041. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
20320302. Rundensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef soup: packaged in cans, jars, etc.
36340311. Luchtbevochtigers, elektrisch: huishouden | Humidifiers, electric: household
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec

Werken bij OUD HUIS VANDEMERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OUD HUIS VANDEMERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OUD HUIS VANDEMERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OUD HUIS VANDEMERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van OUD HUIS VANDEMERK in sociale netwerken
Look for responds of OUD HUIS VANDEMERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor OUD HUIS VANDEMERK. Laat een reactie achter voor OUD HUIS VANDEMERK. OUD HUIS VANDEMERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OUD HUIS VANDEMERK. Leave a respond for OUD HUIS VANDEMERK. OUD HUIS VANDEMERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OUD HUIS VANDEMERK op de google maps. Adres en contacten OUD HUIS VANDEMERK
Location of OUD HUIS VANDEMERK on the google maps. Address and contacts of OUD HUIS VANDEMERK

Andere gerelateerde bedrijven als come OUD HUIS VANDEMERK OUD HUIS VANDEMERK: Alumic BVBA | Arnould O-Volvo | Verenigde Emiraten | EDDY D'HAEMERS | V.D. CARS

Other related companies as OUD HUIS VANDEMERK: Alumic BVBA | Arnould O-Volvo | Verenigde Emiraten | EDDY D'HAEMERS | V.D. CARS

OUD HUIS VANDEMERK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OUD HUIS VANDEMERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354095458. Het bedrijf OUD HUIS VANDEMERK bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTRAAT 88; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residentiële bouw; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in OUD HUIS VANDEMERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OUD HUIS VANDEMERK is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OUD HUIS VANDEMERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OUD HUIS VANDEMERK, openstaande posities, locatie van OUD HUIS VANDEMERK op de kaart.

OUD HUIS VANDEMERK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is OUD HUIS VANDEMERK, company assigned to the tax number BE03354095458. The company OUD HUIS VANDEMERK is located at the address: AARSCHOTSESTRAAT 88; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residentiële bouw; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Products created in OUD HUIS VANDEMERK were not found.
The main activity of OUD HUIS VANDEMERK is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OUD HUIS VANDEMERK is not available. You also can look at reviews of OUD HUIS VANDEMERK, open positions, location of OUD HUIS VANDEMERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OUD HUIS VANDEMERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OUD HUIS VANDEMERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OUD HUIS VANDEMERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OUD HUIS VANDEMERK, employees, financial statistics.