FLHOUTHANDEL DANIELS NV

Contactgegevens FLHOUTHANDEL DANIELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOUTHANDEL DANIELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOUTHANDEL DANIELS NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Koolmijnln. 116 3580 Beringen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-42-10-63 32-11-42-10-63

Fax (fax): 32-11-43-35-68 32-11-43-35-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOUTHANDEL DANIELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOUTHANDEL DANIELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOUTHANDEL DANIELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOUTHANDEL DANIELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOUTHANDEL DANIELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOUTHANDEL DANIELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOUTHANDEL DANIELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOUTHANDEL DANIELS NV
Products information FLHOUTHANDEL DANIELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05194854736
Ondernemingsnummer: 6849121093
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLHOUTHANDEL DANIELS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOUTHANDEL DANIELS NV
(Get full report from official database of BE for FLHOUTHANDEL DANIELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOUTHANDEL DANIELS NV
Addition kinds of activities for FLHOUTHANDEL DANIELS NV

01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij FLHOUTHANDEL DANIELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOUTHANDEL DANIELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOUTHANDEL DANIELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOUTHANDEL DANIELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FLHOUTHANDEL DANIELS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHOUTHANDEL DANIELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOUTHANDEL DANIELS NV. Laat een reactie achter voor FLHOUTHANDEL DANIELS NV. FLHOUTHANDEL DANIELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOUTHANDEL DANIELS NV. Leave a respond for FLHOUTHANDEL DANIELS NV. FLHOUTHANDEL DANIELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOUTHANDEL DANIELS NV op de google maps. Adres en contacten FLHOUTHANDEL DANIELS NV
Location of FLHOUTHANDEL DANIELS NV on the google maps. Address and contacts of FLHOUTHANDEL DANIELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOUTHANDEL DANIELS NV FLHOUTHANDEL DANIELS NV: MELON DIRICKS | GONDA ROOSEN | PHILIPPE DETROZ | PIERRE DEMOULIN | HAPPYLINE

Other related companies as FLHOUTHANDEL DANIELS NV: MELON DIRICKS | GONDA ROOSEN | PHILIPPE DETROZ | PIERRE DEMOULIN | HAPPYLINE

FLHOUTHANDEL DANIELS NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOUTHANDEL DANIELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05194854736. Het bedrijf FLHOUTHANDEL DANIELS NV bevindt zich op het adres: Koolmijnln. 116 3580 Beringen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLHOUTHANDEL DANIELS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOUTHANDEL DANIELS NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOUTHANDEL DANIELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOUTHANDEL DANIELS NV, openstaande posities, locatie van FLHOUTHANDEL DANIELS NV op de kaart.

FLHOUTHANDEL DANIELS NV is a company, that was registered 1998 in Beringen region, Belgium. Full name of company is FLHOUTHANDEL DANIELS NV, company assigned to the tax number BE05194854736. The company FLHOUTHANDEL DANIELS NV is located at the address: Koolmijnln. 116 3580 Beringen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLHOUTHANDEL DANIELS NV were not found.
The main activity of FLHOUTHANDEL DANIELS NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOUTHANDEL DANIELS NV is not available. You also can look at reviews of FLHOUTHANDEL DANIELS NV, open positions, location of FLHOUTHANDEL DANIELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOUTHANDEL DANIELS NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOUTHANDEL DANIELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOUTHANDEL DANIELS NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOUTHANDEL DANIELS NV, employees, financial statistics.