QUINTELIER TRUDO

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • QUINTELIER TRUDO
Private companiesMotion Pictures • QUINTELIER TRUDO

Contactgegevens QUINTELIER TRUDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUINTELIER TRUDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUINTELIER TRUDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIELSTRAAT 57A; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52472138 (+32-52472138) 52472138 (+32-52472138)

Fax (fax): +32 (87) 831-88-86 +32 (87) 831-88-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUINTELIER TRUDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUINTELIER TRUDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUINTELIER TRUDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUINTELIER TRUDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUINTELIER TRUDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUINTELIER TRUDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUINTELIER TRUDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUINTELIER TRUDO
Products information QUINTELIER TRUDO

BTW identificatienummer (tax): BE01878906250
Ondernemingsnummer: 2477386474
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in QUINTELIER TRUDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residentiële bouw; Pleisterwerk; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUINTELIER TRUDO
(Get full report from official database of BE for QUINTELIER TRUDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUINTELIER TRUDO
Addition kinds of activities for QUINTELIER TRUDO

24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij QUINTELIER TRUDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUINTELIER TRUDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUINTELIER TRUDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUINTELIER TRUDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van QUINTELIER TRUDO in sociale netwerken
Look for responds of QUINTELIER TRUDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUINTELIER TRUDO. Laat een reactie achter voor QUINTELIER TRUDO. QUINTELIER TRUDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUINTELIER TRUDO. Leave a respond for QUINTELIER TRUDO. QUINTELIER TRUDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUINTELIER TRUDO op de google maps. Adres en contacten QUINTELIER TRUDO
Location of QUINTELIER TRUDO on the google maps. Address and contacts of QUINTELIER TRUDO

Andere gerelateerde bedrijven als come QUINTELIER TRUDO QUINTELIER TRUDO: DE MEUTER & OLTMANS | CHRISTIAN VAN DER MEEREN | CEREMONIE HENNAUX | N.W.F. BENELUX / SWISH NV | J.R.Vid茅o Club

Other related companies as QUINTELIER TRUDO: DE MEUTER & OLTMANS | CHRISTIAN VAN DER MEEREN | CEREMONIE HENNAUX | N.W.F. BENELUX / SWISH NV | J.R.Vid茅o Club

QUINTELIER TRUDO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUINTELIER TRUDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01878906250. Het bedrijf QUINTELIER TRUDO bevindt zich op het adres: WIELSTRAAT 57A; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residentiële bouw; Pleisterwerk; Woningbouw. Producten gemaakt in QUINTELIER TRUDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUINTELIER TRUDO is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUINTELIER TRUDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUINTELIER TRUDO, openstaande posities, locatie van QUINTELIER TRUDO op de kaart.

QUINTELIER TRUDO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUINTELIER TRUDO, company assigned to the tax number BE01878906250. The company QUINTELIER TRUDO is located at the address: WIELSTRAAT 57A; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bouwmaterialen Gh; Diverse bouwafwerking and reiniging; Gespecialiseerde residentiële bouw; Pleisterwerk; Woningbouw. Products created in QUINTELIER TRUDO were not found.
The main activity of QUINTELIER TRUDO is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of QUINTELIER TRUDO is not available. You also can look at reviews of QUINTELIER TRUDO, open positions, location of QUINTELIER TRUDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUINTELIER TRUDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUINTELIER TRUDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUINTELIER TRUDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUINTELIER TRUDO, employees, financial statistics.