FOURNEAU EN ZOON

Contactgegevens FOURNEAU EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOURNEAU EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOURNEAU EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 15; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55209880 (+32-55209880) 55209880 (+32-55209880)

Fax (fax): +32 (84) 283-32-25 +32 (84) 283-32-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOURNEAU EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOURNEAU EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOURNEAU EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOURNEAU EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOURNEAU EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOURNEAU EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOURNEAU EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOURNEAU EN ZOON
Products information FOURNEAU EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE03746582031
Ondernemingsnummer: 5487640380
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FOURNEAU EN ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOURNEAU EN ZOON
(Get full report from official database of BE for FOURNEAU EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOURNEAU EN ZOON
Addition kinds of activities for FOURNEAU EN ZOON

236900. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
50859903. Diamanten, industrieel: natuurlijk, ruw | Diamonds, industrial: natural, crude
54619907. Pies | Pies

Werken bij FOURNEAU EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOURNEAU EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOURNEAU EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOURNEAU EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van FOURNEAU EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of FOURNEAU EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOURNEAU EN ZOON. Laat een reactie achter voor FOURNEAU EN ZOON. FOURNEAU EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOURNEAU EN ZOON. Leave a respond for FOURNEAU EN ZOON. FOURNEAU EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOURNEAU EN ZOON op de google maps. Adres en contacten FOURNEAU EN ZOON
Location of FOURNEAU EN ZOON on the google maps. Address and contacts of FOURNEAU EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come FOURNEAU EN ZOON FOURNEAU EN ZOON: Taffin-Baert | BLOKKER | DIDAK INTERNATIONAL | Engitop BVBA | Sta?esse M

Other related companies as FOURNEAU EN ZOON: Taffin-Baert | BLOKKER | DIDAK INTERNATIONAL | Engitop BVBA | Sta?esse M

FOURNEAU EN ZOON is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOURNEAU EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746582031. Het bedrijf FOURNEAU EN ZOON bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 15; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Dakwerken. Producten gemaakt in FOURNEAU EN ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOURNEAU EN ZOON is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOURNEAU EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOURNEAU EN ZOON, openstaande posities, locatie van FOURNEAU EN ZOON op de kaart.

FOURNEAU EN ZOON is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOURNEAU EN ZOON, company assigned to the tax number BE03746582031. The company FOURNEAU EN ZOON is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 15; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Dakwerken. Products created in FOURNEAU EN ZOON were not found.
The main activity of FOURNEAU EN ZOON is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOURNEAU EN ZOON is not available. You also can look at reviews of FOURNEAU EN ZOON, open positions, location of FOURNEAU EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOURNEAU EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOURNEAU EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOURNEAU EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOURNEAU EN ZOON, employees, financial statistics.