FLHORECA LAND SA

Contactgegevens FLHORECA LAND SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHORECA LAND SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHORECA LAND SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De Moorslede 8-16 1020 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-20-26-26 32-24-20-26-26

Fax (fax): 32-24-20-67-66 32-24-20-67-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHORECA LAND SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHORECA LAND SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHORECA LAND SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHORECA LAND SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHORECA LAND SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHORECA LAND SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHORECA LAND SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHORECA LAND SA
Products information FLHORECA LAND SA

BTW identificatienummer (tax): BE04756500244
Ondernemingsnummer: 6169067382
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLHORECA LAND SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHORECA LAND SA
(Get full report from official database of BE for FLHORECA LAND SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHORECA LAND SA
Addition kinds of activities for FLHORECA LAND SA

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
679499. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
10440102. Plaats zilveren mijnbouw | Placer silver mining
24990300. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
50310303. Deuren, garage | Doors, garage
51729904. nafta | Naptha
54319902. Plantaardige stands of markten | Vegetable stands or markets

Werken bij FLHORECA LAND SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHORECA LAND SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHORECA LAND SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHORECA LAND SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

Zoek naar antwoorden van FLHORECA LAND SA in sociale netwerken
Look for responds of FLHORECA LAND SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHORECA LAND SA. Laat een reactie achter voor FLHORECA LAND SA. FLHORECA LAND SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHORECA LAND SA. Leave a respond for FLHORECA LAND SA. FLHORECA LAND SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHORECA LAND SA op de google maps. Adres en contacten FLHORECA LAND SA
Location of FLHORECA LAND SA on the google maps. Address and contacts of FLHORECA LAND SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHORECA LAND SA FLHORECA LAND SA: Meuleman-Loeters BVBA | VERHELLE BVBA | Van Hove F | J.P. HOUET | Wakatepe SPRL

Other related companies as FLHORECA LAND SA: Meuleman-Loeters BVBA | VERHELLE BVBA | Van Hove F | J.P. HOUET | Wakatepe SPRL

FLHORECA LAND SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHORECA LAND SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04756500244. Het bedrijf FLHORECA LAND SA bevindt zich op het adres: R. De Moorslede 8-16 1020 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 471,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLHORECA LAND SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHORECA LAND SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHORECA LAND SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHORECA LAND SA, openstaande posities, locatie van FLHORECA LAND SA op de kaart.

FLHORECA LAND SA is a company, that was registered 1991 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLHORECA LAND SA, company assigned to the tax number BE04756500244. The company FLHORECA LAND SA is located at the address: R. De Moorslede 8-16 1020 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 471,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLHORECA LAND SA were not found.
The main activity of FLHORECA LAND SA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHORECA LAND SA is not available. You also can look at reviews of FLHORECA LAND SA, open positions, location of FLHORECA LAND SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHORECA LAND SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHORECA LAND SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHORECA LAND SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHORECA LAND SA, employees, financial statistics.