DEOM TURBO

Contactgegevens DEOM TURBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEOM TURBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEOM TURBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Bouillon 6800 Recogne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-61-27-04-92 32-61-27-04-92

Fax (fax): 32-61-27-04-96 32-61-27-04-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEOM TURBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEOM TURBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEOM TURBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEOM TURBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEOM TURBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEOM TURBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEOM TURBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEOM TURBO
Products information DEOM TURBO

BTW identificatienummer (tax): BE01217254638
Ondernemingsnummer: 9689636230
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DEOM TURBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stoves, heating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEOM TURBO
(Get full report from official database of BE for DEOM TURBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEOM TURBO
Addition kinds of activities for DEOM TURBO

25410201. Kasten, behalve gekoeld: show, display, etc .: hout | Cabinets, except refrigerated: show, display, etc.: wood
28191016. Thiocyanaten, anorganisch | Thiocyanates, inorganic
28510301. Stopverf | Putty
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij DEOM TURBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEOM TURBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEOM TURBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEOM TURBO. Looking for open vacancies in other companies

 • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

 • Heftruckchauffeur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

 • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

 • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

 • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

 • Groenarbeider (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

Zoek naar antwoorden van DEOM TURBO in sociale netwerken
Look for responds of DEOM TURBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEOM TURBO. Laat een reactie achter voor DEOM TURBO. DEOM TURBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEOM TURBO. Leave a respond for DEOM TURBO. DEOM TURBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEOM TURBO op de google maps. Adres en contacten DEOM TURBO
Location of DEOM TURBO on the google maps. Address and contacts of DEOM TURBO

Andere gerelateerde bedrijven als come DEOM TURBO DEOM TURBO: EDUARD GEEROMS | MICHEL LAMPE | CARREFOUR - MAXITEC | Blavier P | JOYCE TER HEERDT

Other related companies as DEOM TURBO: EDUARD GEEROMS | MICHEL LAMPE | CARREFOUR - MAXITEC | Blavier P | JOYCE TER HEERDT

DEOM TURBO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEOM TURBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01217254638. Het bedrijf DEOM TURBO bevindt zich op het adres: Avenue de Bouillon 6800 Recogne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stoves, heating. Producten gemaakt in DEOM TURBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEOM TURBO is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEOM TURBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEOM TURBO, openstaande posities, locatie van DEOM TURBO op de kaart.

DEOM TURBO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEOM TURBO, company assigned to the tax number BE01217254638. The company DEOM TURBO is located at the address: Avenue de Bouillon 6800 Recogne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stoves, heating. Products created in DEOM TURBO were not found.
The main activity of DEOM TURBO is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEOM TURBO is not available. You also can look at reviews of DEOM TURBO, open positions, location of DEOM TURBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEOM TURBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEOM TURBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEOM TURBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEOM TURBO, employees, financial statistics.