FLHILMA NV

Contactgegevens FLHILMA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHILMA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHILMA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sparrestr. 6 8890 Moorslede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-77-73-89 32-51-77-73-89

Fax (fax): 32-51-77-13-11 32-51-77-13-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHILMA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHILMA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHILMA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHILMA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHILMA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHILMA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHILMA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHILMA NV
Products information FLHILMA NV

BTW identificatienummer (tax): BE02089569091
Ondernemingsnummer: 7230895996
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLHILMA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHILMA NV
(Get full report from official database of BE for FLHILMA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHILMA NV
Addition kinds of activities for FLHILMA NV

28210212. polysulfonen | Polysulfones
28360301. antitoxins | Antitoxins
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
37319904. Marine rigging | Marine rigging
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals

Werken bij FLHILMA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHILMA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHILMA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHILMA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van FLHILMA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHILMA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHILMA NV. Laat een reactie achter voor FLHILMA NV. FLHILMA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHILMA NV. Leave a respond for FLHILMA NV. FLHILMA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHILMA NV op de google maps. Adres en contacten FLHILMA NV
Location of FLHILMA NV on the google maps. Address and contacts of FLHILMA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHILMA NV FLHILMA NV: MEEZE BOSSAER | KINDERBOERDERIJ BARELHOEVE | OPTIEK VAN HEYSTE | Collotta Michael | Cotillon (Le)

Other related companies as FLHILMA NV: MEEZE BOSSAER | KINDERBOERDERIJ BARELHOEVE | OPTIEK VAN HEYSTE | Collotta Michael | Cotillon (Le)

FLHILMA NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHILMA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02089569091. Het bedrijf FLHILMA NV bevindt zich op het adres: Sparrestr. 6 8890 Moorslede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 329,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLHILMA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHILMA NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHILMA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHILMA NV, openstaande posities, locatie van FLHILMA NV op de kaart.

FLHILMA NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHILMA NV, company assigned to the tax number BE02089569091. The company FLHILMA NV is located at the address: Sparrestr. 6 8890 Moorslede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 329,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLHILMA NV were not found.
The main activity of FLHILMA NV is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHILMA NV is not available. You also can look at reviews of FLHILMA NV, open positions, location of FLHILMA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHILMA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHILMA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHILMA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHILMA NV, employees, financial statistics.