VAN LOOY J

Contactgegevens VAN LOOY J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOOY J: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOOY J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 18A; 2223; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15233372 (+32-15233372) 15233372 (+32-15233372)

Fax (fax): +32 (53) 402-58-66 +32 (53) 402-58-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOOY J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOOY J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOOY J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOOY J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOOY J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOOY J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOOY J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOOY J
Products information VAN LOOY J

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VAN LOOY J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOOY J
(Get full report from official database of BE for VAN LOOY J)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOOY J
Addition kinds of activities for VAN LOOY J

345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
39490705. Pads: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, etc. | Pads: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
39990504. Sigarettenaanstekerflitsen | Cigarette lighter flints
50520102. Goud erts | Gold ore

Werken bij VAN LOOY J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOOY J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOOY J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOOY J. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

Zoek naar antwoorden van VAN LOOY J in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOOY J in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOOY J. Laat een reactie achter voor VAN LOOY J. VAN LOOY J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOOY J. Leave a respond for VAN LOOY J. VAN LOOY J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOOY J op de google maps. Adres en contacten VAN LOOY J
Location of VAN LOOY J on the google maps. Address and contacts of VAN LOOY J

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOOY J VAN LOOY J: VERCOBOIS | Gremling Jean | ELISABETH JACOPS | COLSON | DORLAND-GREY

Other related companies as VAN LOOY J: VERCOBOIS | Gremling Jean | ELISABETH JACOPS | COLSON | DORLAND-GREY

VAN LOOY J is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOOY J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf VAN LOOY J bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 18A; 2223; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in VAN LOOY J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LOOY J is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOOY J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOOY J, openstaande posities, locatie van VAN LOOY J op de kaart.

VAN LOOY J is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOOY J, company assigned to the tax number BE02226623535. The company VAN LOOY J is located at the address: KAPELSTRAAT 18A; 2223; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in VAN LOOY J were not found.
The main activity of VAN LOOY J is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOOY J is not available. You also can look at reviews of VAN LOOY J, open positions, location of VAN LOOY J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOOY J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOOY J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOOY J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOOY J, employees, financial statistics.