FLGHISLAIN DE WIT

Contactgegevens FLGHISLAIN DE WIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGHISLAIN DE WIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGHISLAIN DE WIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eegenen 141 9200 Dendermonde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-42-37-02 32-52-42-37-02

Fax (fax): +32 (64) 281-37-36 +32 (64) 281-37-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGHISLAIN DE WIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGHISLAIN DE WIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGHISLAIN DE WIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGHISLAIN DE WIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGHISLAIN DE WIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGHISLAIN DE WIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGHISLAIN DE WIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGHISLAIN DE WIT
Products information FLGHISLAIN DE WIT

BTW identificatienummer (tax): BE06367370605
Ondernemingsnummer: 4827911376
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLGHISLAIN DE WIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGHISLAIN DE WIT
(Get full report from official database of BE for FLGHISLAIN DE WIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGHISLAIN DE WIT
Addition kinds of activities for FLGHISLAIN DE WIT

2082. Malt dranken | Malt beverages
349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
386102. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
594899. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
22111215. tijken | Tickings
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder
51940102. sigaren | Cigars

Werken bij FLGHISLAIN DE WIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGHISLAIN DE WIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGHISLAIN DE WIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGHISLAIN DE WIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van FLGHISLAIN DE WIT in sociale netwerken
Look for responds of FLGHISLAIN DE WIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGHISLAIN DE WIT. Laat een reactie achter voor FLGHISLAIN DE WIT. FLGHISLAIN DE WIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGHISLAIN DE WIT. Leave a respond for FLGHISLAIN DE WIT. FLGHISLAIN DE WIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGHISLAIN DE WIT op de google maps. Adres en contacten FLGHISLAIN DE WIT
Location of FLGHISLAIN DE WIT on the google maps. Address and contacts of FLGHISLAIN DE WIT

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGHISLAIN DE WIT FLGHISLAIN DE WIT: Forrez T | BANKUNIE | HENDRIKS Gebr | COIFFURE MULTISTYLE | Y. DE GRANDE

Other related companies as FLGHISLAIN DE WIT: Forrez T | BANKUNIE | HENDRIKS Gebr | COIFFURE MULTISTYLE | Y. DE GRANDE

FLGHISLAIN DE WIT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGHISLAIN DE WIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06367370605. Het bedrijf FLGHISLAIN DE WIT bevindt zich op het adres: Eegenen 141 9200 Dendermonde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLGHISLAIN DE WIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGHISLAIN DE WIT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGHISLAIN DE WIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGHISLAIN DE WIT, openstaande posities, locatie van FLGHISLAIN DE WIT op de kaart.

FLGHISLAIN DE WIT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGHISLAIN DE WIT, company assigned to the tax number BE06367370605. The company FLGHISLAIN DE WIT is located at the address: Eegenen 141 9200 Dendermonde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLGHISLAIN DE WIT were not found.
The main activity of FLGHISLAIN DE WIT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGHISLAIN DE WIT is not available. You also can look at reviews of FLGHISLAIN DE WIT, open positions, location of FLGHISLAIN DE WIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGHISLAIN DE WIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGHISLAIN DE WIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGHISLAIN DE WIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGHISLAIN DE WIT, employees, financial statistics.