FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA

Contactgegevens FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Molenstr. 26 9310 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-35-08-21 32-52-35-08-21

Fax (fax): +32 (15) 537-73-10 +32 (15) 537-73-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA
Products information FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05754882812
Ondernemingsnummer: 4701019287
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA
(Get full report from official database of BE for FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA
Addition kinds of activities for FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA

20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
51379901. Coördinaten sets: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Coordinate sets: women's, children's, and infants'
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services

Werken bij FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. Laat een reactie achter voor FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. Leave a respond for FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA. FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA op de google maps. Adres en contacten FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA
Location of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA on the google maps. Address and contacts of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA: ETS Bogaerts | W. LEYSSENS | MISSOTTEN & FILS | SAID AKDIM | Montagne (Caf茅 de la)

Other related companies as FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA: ETS Bogaerts | W. LEYSSENS | MISSOTTEN & FILS | SAID AKDIM | Montagne (Caf茅 de la)

FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05754882812. Het bedrijf FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA bevindt zich op het adres: Molenstr. 26 9310 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, openstaande posities, locatie van FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA op de kaart.

FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA is a company, that was registered 2012 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, company assigned to the tax number BE05754882812. The company FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA is located at the address: Molenstr. 26 9310 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA were not found.
The main activity of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA is not available. You also can look at reviews of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, open positions, location of FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFRYNS A J(OUDE ETABLISSEMENTEN) BVBA, employees, financial statistics.