GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS

Particuliere bedrijvencommunicatie • GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS
Private companiesCommunications • GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS

Contactgegevens GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOEKOMSTLAAN 40; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14212207 (+32-14212207) 14212207 (+32-14212207)

Fax (fax): +32 (9) 707-34-23 +32 (9) 707-34-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS
Products information GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS

BTW identificatienummer (tax): BE08211700439
Ondernemingsnummer: 4988037109
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS
(Get full report from official database of BE for GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS
Addition kinds of activities for GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
17999933. Screening contractor: raam, deur, etc. | Screening contractor: window, door, etc.
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
35410501. Pijpsnijden en schroefmachines | Pipe cutting and threading machines
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS in sociale netwerken
Look for responds of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. Laat een reactie achter voor GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. Leave a respond for GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS. GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS op de google maps. Adres en contacten GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS
Location of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS on the google maps. Address and contacts of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS: De Keyser-Van Den Steen | Marq-Pirlet Ets | ROLAND RAMAEKERS | FEDERALE POLITIE | Francolor

Other related companies as GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS: De Keyser-Van Den Steen | Marq-Pirlet Ets | ROLAND RAMAEKERS | FEDERALE POLITIE | Francolor

GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08211700439. Het bedrijf GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS bevindt zich op het adres: TOEKOMSTLAAN 40; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 668,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, openstaande posities, locatie van GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS op de kaart.

GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, company assigned to the tax number BE08211700439. The company GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS is located at the address: TOEKOMSTLAAN 40; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 668,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS were not found.
The main activity of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS is not available. You also can look at reviews of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, open positions, location of GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASINDUSTRIE HEYLEN-GEERTS, employees, financial statistics.