FA. VAN DEN BERGH & ZN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FA. VAN DEN BERGH & ZN
Private companiesMembership Organizations • FA. VAN DEN BERGH & ZN

Contactgegevens FA. VAN DEN BERGH & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VAN DEN BERGH & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VAN DEN BERGH & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOZEFSTRAAT 98; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309435 (+32-52309435) 52309435 (+32-52309435)

Fax (fax): +32 (51) 101-60-70 +32 (51) 101-60-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VAN DEN BERGH & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VAN DEN BERGH & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VAN DEN BERGH & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VAN DEN BERGH & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VAN DEN BERGH & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VAN DEN BERGH & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VAN DEN BERGH & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VAN DEN BERGH & ZN
Products information FA. VAN DEN BERGH & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE09100219726
Ondernemingsnummer: 7048797607
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FA. VAN DEN BERGH & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VAN DEN BERGH & ZN
(Get full report from official database of BE for FA. VAN DEN BERGH & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VAN DEN BERGH & ZN
Addition kinds of activities for FA. VAN DEN BERGH & ZN

14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable

Werken bij FA. VAN DEN BERGH & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VAN DEN BERGH & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VAN DEN BERGH & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VAN DEN BERGH & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van FA. VAN DEN BERGH & ZN in sociale netwerken
Look for responds of FA. VAN DEN BERGH & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VAN DEN BERGH & ZN. Laat een reactie achter voor FA. VAN DEN BERGH & ZN. FA. VAN DEN BERGH & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VAN DEN BERGH & ZN. Leave a respond for FA. VAN DEN BERGH & ZN. FA. VAN DEN BERGH & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VAN DEN BERGH & ZN op de google maps. Adres en contacten FA. VAN DEN BERGH & ZN
Location of FA. VAN DEN BERGH & ZN on the google maps. Address and contacts of FA. VAN DEN BERGH & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VAN DEN BERGH & ZN FA. VAN DEN BERGH & ZN: Ledlite NV | FERMALL | PHILIPPE GRUSELLE | Galerie Robert Van Rompaey BVBA | Caprasse F

Other related companies as FA. VAN DEN BERGH & ZN: Ledlite NV | FERMALL | PHILIPPE GRUSELLE | Galerie Robert Van Rompaey BVBA | Caprasse F

FA. VAN DEN BERGH & ZN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VAN DEN BERGH & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09100219726. Het bedrijf FA. VAN DEN BERGH & ZN bevindt zich op het adres: SINT-JOZEFSTRAAT 98; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 191,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in FA. VAN DEN BERGH & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VAN DEN BERGH & ZN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VAN DEN BERGH & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VAN DEN BERGH & ZN, openstaande posities, locatie van FA. VAN DEN BERGH & ZN op de kaart.

FA. VAN DEN BERGH & ZN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VAN DEN BERGH & ZN, company assigned to the tax number BE09100219726. The company FA. VAN DEN BERGH & ZN is located at the address: SINT-JOZEFSTRAAT 98; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 191,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in FA. VAN DEN BERGH & ZN were not found.
The main activity of FA. VAN DEN BERGH & ZN is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VAN DEN BERGH & ZN is not available. You also can look at reviews of FA. VAN DEN BERGH & ZN, open positions, location of FA. VAN DEN BERGH & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VAN DEN BERGH & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VAN DEN BERGH & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VAN DEN BERGH & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VAN DEN BERGH & ZN, employees, financial statistics.