DEVELTERE

Contactgegevens DEVELTERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVELTERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVELTERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEDEGEMSTRAAT 77; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56505262 (+32-56505262) 56505262 (+32-56505262)

Fax (fax): +32 (16) 433-23-91 +32 (16) 433-23-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVELTERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVELTERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVELTERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVELTERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVELTERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVELTERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVELTERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVELTERE
Products information DEVELTERE

BTW identificatienummer (tax): BE03170898437
Ondernemingsnummer: 9218597412
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DEVELTERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVELTERE
(Get full report from official database of BE for DEVELTERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVELTERE
Addition kinds of activities for DEVELTERE

396502. Spelden en naalden | Pins and needles
762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
14110101. Calcareous tufa, dimensie-quarrying | Calcareous tufa, dimension-quarrying
20130205. Ham, geroosterd: Uit gekocht vlees | Ham, roasted: from purchased meat
31310204. Hakken, schoen en laars: leer of hout | Heels, shoe and boot: leather or wood
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure

Werken bij DEVELTERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVELTERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVELTERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVELTERE. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van DEVELTERE in sociale netwerken
Look for responds of DEVELTERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVELTERE. Laat een reactie achter voor DEVELTERE. DEVELTERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVELTERE. Leave a respond for DEVELTERE. DEVELTERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVELTERE op de google maps. Adres en contacten DEVELTERE
Location of DEVELTERE on the google maps. Address and contacts of DEVELTERE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVELTERE DEVELTERE: A. DOLPHYN | SPOOREN | GARAGE ARESTA | USI-TOOLS SPRL | DE KRIEBELKUIL

Other related companies as DEVELTERE: A. DOLPHYN | SPOOREN | GARAGE ARESTA | USI-TOOLS SPRL | DE KRIEBELKUIL

DEVELTERE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVELTERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170898437. Het bedrijf DEVELTERE bevindt zich op het adres: LEDEGEMSTRAAT 77; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 557,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in DEVELTERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVELTERE is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVELTERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVELTERE, openstaande posities, locatie van DEVELTERE op de kaart.

DEVELTERE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVELTERE, company assigned to the tax number BE03170898437. The company DEVELTERE is located at the address: LEDEGEMSTRAAT 77; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 557,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in DEVELTERE were not found.
The main activity of DEVELTERE is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVELTERE is not available. You also can look at reviews of DEVELTERE, open positions, location of DEVELTERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVELTERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVELTERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVELTERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVELTERE, employees, financial statistics.