DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
Private companiesLeather and Leather Products • DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

Contactgegevens DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BEAUMONT 265; 6030; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71519530 (+32-71519530) 71519530 (+32-71519530)

Fax (fax): +32 (53) 881-93-40 +32 (53) 881-93-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEITERMANN-DEVER-BITUMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEITERMANN-DEVER-BITUMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
Products information DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

BTW identificatienummer (tax): BE07947479248
Ondernemingsnummer: 3754821777
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DEITERMANN-DEVER-BITUMAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
(Get full report from official database of BE for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
Addition kinds of activities for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

0213. Hogs | Hogs
3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
233500. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
596101. Eten, postorder | Food, mail order
28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
38420416. Suspensories | Suspensories
50840517. Gereedschapshouders (bijv. Chucks, torens) | Tool holders (e.g., chucks, turrets)

Werken bij DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT in sociale netwerken
Look for responds of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Laat een reactie achter voor DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. DEITERMANN-DEVER-BITUMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. Leave a respond for DEITERMANN-DEVER-BITUMAT. DEITERMANN-DEVER-BITUMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEITERMANN-DEVER-BITUMAT op de google maps. Adres en contacten DEITERMANN-DEVER-BITUMAT
Location of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT on the google maps. Address and contacts of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEITERMANN-DEVER-BITUMAT DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: JEAN GHISLAIN | PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION | RESTAURANT AU CHANTILLY | HAYS INFORMATION MANAGEMENT | PH. DEMEYER

Other related companies as DEITERMANN-DEVER-BITUMAT: JEAN GHISLAIN | PAT PRODUCTIONS/PAT PRODUCTION | RESTAURANT AU CHANTILLY | HAYS INFORMATION MANAGEMENT | PH. DEMEYER

DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07947479248. Het bedrijf DEITERMANN-DEVER-BITUMAT bevindt zich op het adres: RUE DE BEAUMONT 265; 6030; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in DEITERMANN-DEVER-BITUMAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, openstaande posities, locatie van DEITERMANN-DEVER-BITUMAT op de kaart.

DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, company assigned to the tax number BE07947479248. The company DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is located at the address: RUE DE BEAUMONT 265; 6030; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in DEITERMANN-DEVER-BITUMAT were not found.
The main activity of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT is not available. You also can look at reviews of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, open positions, location of DEITERMANN-DEVER-BITUMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEITERMANN-DEVER-BITUMAT, employees, financial statistics.