DBSI

Contactgegevens DBSI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DBSI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DBSI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENSTRAAT 4; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 25697462 (+32-25697462) 25697462 (+32-25697462)

Fax (fax): +32 (51) 827-82-57 +32 (51) 827-82-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DBSI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DBSI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DBSI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DBSI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DBSI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DBSI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DBSI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DBSI
Products information DBSI

BTW identificatienummer (tax): BE08230377197
Ondernemingsnummer: 5468139648
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DBSI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DBSI
(Get full report from official database of BE for DBSI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DBSI
Addition kinds of activities for DBSI

505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
20139902. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), uit gekocht vlees | Canned meats (except baby food), from purchased meat
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
50829904. Graders, motor | Graders, motor
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service

Werken bij DBSI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DBSI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DBSI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DBSI. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

Zoek naar antwoorden van DBSI in sociale netwerken
Look for responds of DBSI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DBSI. Laat een reactie achter voor DBSI. DBSI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DBSI. Leave a respond for DBSI. DBSI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DBSI op de google maps. Adres en contacten DBSI
Location of DBSI on the google maps. Address and contacts of DBSI

Andere gerelateerde bedrijven als come DBSI DBSI: ELEKTRO FORMULE POORTEN | POINT S | BANCONTACT-MISTER CASH | MICHEL GUILLAUME | Neelstreet NV

Other related companies as DBSI: ELEKTRO FORMULE POORTEN | POINT S | BANCONTACT-MISTER CASH | MICHEL GUILLAUME | Neelstreet NV

DBSI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DBSI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230377197. Het bedrijf DBSI bevindt zich op het adres: GROENSTRAAT 4; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in DBSI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DBSI is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DBSI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DBSI, openstaande posities, locatie van DBSI op de kaart.

DBSI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DBSI, company assigned to the tax number BE08230377197. The company DBSI is located at the address: GROENSTRAAT 4; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in DBSI were not found.
The main activity of DBSI is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DBSI is not available. You also can look at reviews of DBSI, open positions, location of DBSI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DBSI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DBSI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DBSI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DBSI, employees, financial statistics.