ADIME

Contactgegevens ADIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE GASTHUISSTRAAT 14; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32262531 32262531

Fax (fax): +32 (61) 950-44-74 +32 (61) 950-44-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADIME
Products information ADIME

BTW identificatienummer (tax): BE06762329101
Ondernemingsnummer: 9421844482
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ADIME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADIME
(Get full report from official database of BE for ADIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADIME
Addition kinds of activities for ADIME

08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
50650104. Teletype apparatuur | Teletype equipment
87340101. Film badge service, stralingsdetectie | Film badge service, radiation detection

Werken bij ADIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADIME. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

Zoek naar antwoorden van ADIME in sociale netwerken
Look for responds of ADIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADIME. Laat een reactie achter voor ADIME. ADIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADIME. Leave a respond for ADIME. ADIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADIME op de google maps. Adres en contacten ADIME
Location of ADIME on the google maps. Address and contacts of ADIME

Andere gerelateerde bedrijven als come ADIME ADIME: DEXIA | ESTHةTIQUE M.G. | CAR STEREO SYSTEMS | ROGER LESAGE | Van Velthoven R

Other related companies as ADIME: DEXIA | ESTHةTIQUE M.G. | CAR STEREO SYSTEMS | ROGER LESAGE | Van Velthoven R

ADIME is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762329101. Het bedrijf ADIME bevindt zich op het adres: KORTE GASTHUISSTRAAT 14; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in ADIME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADIME is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADIME, openstaande posities, locatie van ADIME op de kaart.

ADIME is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADIME, company assigned to the tax number BE06762329101. The company ADIME is located at the address: KORTE GASTHUISSTRAAT 14; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh. Products created in ADIME were not found.
The main activity of ADIME is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADIME is not available. You also can look at reviews of ADIME, open positions, location of ADIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADIME, employees, financial statistics.