Suzanne

Contactgegevens Suzanne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Suzanne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Suzanne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charles Deliège 125; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 33 10 94 (+32-064 33 10 94) 064 33 10 94 (+32-064 33 10 94)

Fax (fax): +32 (71) 401-56-91 +32 (71) 401-56-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Suzanne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Suzanne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Suzanne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Suzanne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Suzanne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Suzanne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Suzanne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Suzanne
Products information Suzanne

BTW identificatienummer (tax): BE07596191406
Ondernemingsnummer: 2798187255
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Suzanne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Suzanne
(Get full report from official database of BE for Suzanne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Suzanne
Addition kinds of activities for Suzanne

206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
30890107. Organisatoren voor kasten, laden, etc.: kunststoffen | Organizers for closets, drawers, etc.: plastics
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
50460203. Verkoopautomaten, munteenheid | Vending machines, coin-operated
95320401. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, federale overheid | Urban and community development, federal government

Werken bij Suzanne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Suzanne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Suzanne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Suzanne. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

Zoek naar antwoorden van Suzanne in sociale netwerken
Look for responds of Suzanne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Suzanne. Laat een reactie achter voor Suzanne. Suzanne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Suzanne. Leave a respond for Suzanne. Suzanne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Suzanne op de google maps. Adres en contacten Suzanne
Location of Suzanne on the google maps. Address and contacts of Suzanne

Andere gerelateerde bedrijven als come Suzanne Suzanne: FLAERTS NV | COIFFURE JOHNNY | AUTOHANDEL IMBRECHTS | BANCONTACT-MISTER CASH | Mus茅e d'Erasme

Other related companies as Suzanne: FLAERTS NV | COIFFURE JOHNNY | AUTOHANDEL IMBRECHTS | BANCONTACT-MISTER CASH | Mus茅e d'Erasme

Suzanne is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Suzanne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596191406. Het bedrijf Suzanne bevindt zich op het adres: Avenue Charles Deliège 125; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Suzanne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Suzanne is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Suzanne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Suzanne, openstaande posities, locatie van Suzanne op de kaart.

Suzanne is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Suzanne, company assigned to the tax number BE07596191406. The company Suzanne is located at the address: Avenue Charles Deliège 125; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boutiques. Products created in Suzanne were not found.
The main activity of Suzanne is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Suzanne is not available. You also can look at reviews of Suzanne, open positions, location of Suzanne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Suzanne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Suzanne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Suzanne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Suzanne, employees, financial statistics.