Spiegelmode Dames BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Spiegelmode Dames BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Spiegelmode Dames BVBA

Contactgegevens Spiegelmode Dames BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spiegelmode Dames BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spiegelmode Dames BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationlaan 53; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 51 19 03 (+32-089 51 19 03) 089 51 19 03 (+32-089 51 19 03)

Fax (fax): 089 51 19 12 (+32-089 51 19 12) 089 51 19 12 (+32-089 51 19 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spiegelmode Dames BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spiegelmode Dames BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spiegelmode Dames BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spiegelmode Dames BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spiegelmode Dames BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spiegelmode Dames BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spiegelmode Dames BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spiegelmode Dames BVBA
Products information Spiegelmode Dames BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Spiegelmode Dames BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spiegelmode Dames BVBA
(Get full report from official database of BE for Spiegelmode Dames BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spiegelmode Dames BVBA
Addition kinds of activities for Spiegelmode Dames BVBA

30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
35429912. Metalen containers maken machines: blikjes, enz. | Metal container making machines: cans, etc.
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
65190000. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec

Werken bij Spiegelmode Dames BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spiegelmode Dames BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spiegelmode Dames BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spiegelmode Dames BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van Spiegelmode Dames BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Spiegelmode Dames BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spiegelmode Dames BVBA. Laat een reactie achter voor Spiegelmode Dames BVBA. Spiegelmode Dames BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spiegelmode Dames BVBA. Leave a respond for Spiegelmode Dames BVBA. Spiegelmode Dames BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spiegelmode Dames BVBA op de google maps. Adres en contacten Spiegelmode Dames BVBA
Location of Spiegelmode Dames BVBA on the google maps. Address and contacts of Spiegelmode Dames BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Spiegelmode Dames BVBA Spiegelmode Dames BVBA: AD DELHAIZE | ALBERT ELEWAUT | Marleen | PIERRE CHEVALIER | Staf Taxi

Other related companies as Spiegelmode Dames BVBA: AD DELHAIZE | ALBERT ELEWAUT | Marleen | PIERRE CHEVALIER | Staf Taxi

Spiegelmode Dames BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spiegelmode Dames BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf Spiegelmode Dames BVBA bevindt zich op het adres: Stationlaan 53; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Spiegelmode Dames BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spiegelmode Dames BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spiegelmode Dames BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spiegelmode Dames BVBA, openstaande posities, locatie van Spiegelmode Dames BVBA op de kaart.

Spiegelmode Dames BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spiegelmode Dames BVBA, company assigned to the tax number BE01918731689. The company Spiegelmode Dames BVBA is located at the address: Stationlaan 53; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boutiques. Products created in Spiegelmode Dames BVBA were not found.
The main activity of Spiegelmode Dames BVBA is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Spiegelmode Dames BVBA is not available. You also can look at reviews of Spiegelmode Dames BVBA, open positions, location of Spiegelmode Dames BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spiegelmode Dames BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spiegelmode Dames BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spiegelmode Dames BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spiegelmode Dames BVBA, employees, financial statistics.