FLELSACH NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLELSACH NV
Private companiesCommunications • FLELSACH NV

Contactgegevens FLELSACH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLELSACH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLELSACH NV

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Industrieterrein Oude Bunders Slakweidestr. 42 3630 Maasmechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-77-55-00 32-89-77-55-00

Fax (fax): 32-89-77-56-00 32-89-77-56-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLELSACH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLELSACH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLELSACH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLELSACH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLELSACH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLELSACH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLELSACH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLELSACH NV
Products information FLELSACH NV

BTW identificatienummer (tax): BE05515380859
Ondernemingsnummer: 8073822021
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLELSACH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLELSACH NV
(Get full report from official database of BE for FLELSACH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLELSACH NV
Addition kinds of activities for FLELSACH NV

225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
30869906. Padding, schuimplastic | Padding, foamed plastics
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
51120103. Inkt | Writing ink

Werken bij FLELSACH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLELSACH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLELSACH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLELSACH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van FLELSACH NV in sociale netwerken
Look for responds of FLELSACH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLELSACH NV. Laat een reactie achter voor FLELSACH NV. FLELSACH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLELSACH NV. Leave a respond for FLELSACH NV. FLELSACH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLELSACH NV op de google maps. Adres en contacten FLELSACH NV
Location of FLELSACH NV on the google maps. Address and contacts of FLELSACH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLELSACH NV FLELSACH NV: DE OUDE MEERLAAN | WIJNHUIS VAN ORSHOVEN | A. DENIS | Quo Vadis | Mallipp

Other related companies as FLELSACH NV: DE OUDE MEERLAAN | WIJNHUIS VAN ORSHOVEN | A. DENIS | Quo Vadis | Mallipp

FLELSACH NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLELSACH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05515380859. Het bedrijf FLELSACH NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein Oude Bunders Slakweidestr. 42 3630 Maasmechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLELSACH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLELSACH NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLELSACH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLELSACH NV, openstaande posities, locatie van FLELSACH NV op de kaart.

FLELSACH NV is a company, that was registered 1990 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is FLELSACH NV, company assigned to the tax number BE05515380859. The company FLELSACH NV is located at the address: Industrieterrein Oude Bunders Slakweidestr. 42 3630 Maasmechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLELSACH NV were not found.
The main activity of FLELSACH NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLELSACH NV is not available. You also can look at reviews of FLELSACH NV, open positions, location of FLELSACH NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLELSACH NV, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLELSACH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLELSACH NV, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLELSACH NV, employees, financial statistics.