FLELECTROMAT-BURO BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FLELECTROMAT-BURO BVBA
Private companiesEducational Services • FLELECTROMAT-BURO BVBA

Contactgegevens FLELECTROMAT-BURO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLELECTROMAT-BURO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLELECTROMAT-BURO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Asbaan 34 1742 Ternat - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-82-56-90 32-25-82-56-90

Fax (fax): 32-25-82-54-65 32-25-82-54-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLELECTROMAT-BURO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLELECTROMAT-BURO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLELECTROMAT-BURO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLELECTROMAT-BURO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLELECTROMAT-BURO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLELECTROMAT-BURO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLELECTROMAT-BURO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLELECTROMAT-BURO BVBA
Products information FLELECTROMAT-BURO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05677978515
Ondernemingsnummer: 5371185302
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLELECTROMAT-BURO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLELECTROMAT-BURO BVBA
(Get full report from official database of BE for FLELECTROMAT-BURO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLELECTROMAT-BURO BVBA
Addition kinds of activities for FLELECTROMAT-BURO BVBA

07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
39990302. Down (veren) | Down (feathers)
50920210. Computerspellen | Video games

Werken bij FLELECTROMAT-BURO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLELECTROMAT-BURO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLELECTROMAT-BURO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLELECTROMAT-BURO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van FLELECTROMAT-BURO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLELECTROMAT-BURO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLELECTROMAT-BURO BVBA. Laat een reactie achter voor FLELECTROMAT-BURO BVBA. FLELECTROMAT-BURO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLELECTROMAT-BURO BVBA. Leave a respond for FLELECTROMAT-BURO BVBA. FLELECTROMAT-BURO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLELECTROMAT-BURO BVBA op de google maps. Adres en contacten FLELECTROMAT-BURO BVBA
Location of FLELECTROMAT-BURO BVBA on the google maps. Address and contacts of FLELECTROMAT-BURO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLELECTROMAT-BURO BVBA FLELECTROMAT-BURO BVBA: IJSSALON DELICIOUS BLUE | MARC BOONE | GARAGE VAN GASTEL | A. BUEZ | BRITISH AUTO CENTER (JAGUAR) NV

Other related companies as FLELECTROMAT-BURO BVBA: IJSSALON DELICIOUS BLUE | MARC BOONE | GARAGE VAN GASTEL | A. BUEZ | BRITISH AUTO CENTER (JAGUAR) NV

FLELECTROMAT-BURO BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLELECTROMAT-BURO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05677978515. Het bedrijf FLELECTROMAT-BURO BVBA bevindt zich op het adres: Asbaan 34 1742 Ternat - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLELECTROMAT-BURO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLELECTROMAT-BURO BVBA is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLELECTROMAT-BURO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLELECTROMAT-BURO BVBA, openstaande posities, locatie van FLELECTROMAT-BURO BVBA op de kaart.

FLELECTROMAT-BURO BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLELECTROMAT-BURO BVBA, company assigned to the tax number BE05677978515. The company FLELECTROMAT-BURO BVBA is located at the address: Asbaan 34 1742 Ternat - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLELECTROMAT-BURO BVBA were not found.
The main activity of FLELECTROMAT-BURO BVBA is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLELECTROMAT-BURO BVBA is not available. You also can look at reviews of FLELECTROMAT-BURO BVBA, open positions, location of FLELECTROMAT-BURO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLELECTROMAT-BURO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLELECTROMAT-BURO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLELECTROMAT-BURO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLELECTROMAT-BURO BVBA, employees, financial statistics.