MIRANDA

Contactgegevens MIRANDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIRANDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIRANDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 123; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 10 22 (+32-050 41 10 22) 050 41 10 22 (+32-050 41 10 22)

Fax (fax): +32 (2) 145-42-39 +32 (2) 145-42-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIRANDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIRANDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIRANDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIRANDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIRANDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIRANDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIRANDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIRANDA
Products information MIRANDA

BTW identificatienummer (tax): BE09242492675
Ondernemingsnummer: 3558990478
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MIRANDA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIRANDA
(Get full report from official database of BE for MIRANDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIRANDA
Addition kinds of activities for MIRANDA

078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
80499902. audioloog | Audiologist
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij MIRANDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIRANDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIRANDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIRANDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van MIRANDA in sociale netwerken
Look for responds of MIRANDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIRANDA. Laat een reactie achter voor MIRANDA. MIRANDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIRANDA. Leave a respond for MIRANDA. MIRANDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIRANDA op de google maps. Adres en contacten MIRANDA
Location of MIRANDA on the google maps. Address and contacts of MIRANDA

Andere gerelateerde bedrijven als come MIRANDA MIRANDA: TECHNISCH BUREAU TECHNOSAN NV | Fondation Roger Riou | WUDANG TAI CHI CHUAN | GILBERTE LACROIX | Lylytex BVBA

Other related companies as MIRANDA: TECHNISCH BUREAU TECHNOSAN NV | Fondation Roger Riou | WUDANG TAI CHI CHUAN | GILBERTE LACROIX | Lylytex BVBA

MIRANDA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIRANDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09242492675. Het bedrijf MIRANDA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 123; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in MIRANDA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIRANDA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIRANDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIRANDA, openstaande posities, locatie van MIRANDA op de kaart.

MIRANDA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIRANDA, company assigned to the tax number BE09242492675. The company MIRANDA is located at the address: Kerkstraat 123; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boutiques. Products created in MIRANDA were not found.
The main activity of MIRANDA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIRANDA is not available. You also can look at reviews of MIRANDA, open positions, location of MIRANDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIRANDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIRANDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIRANDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIRANDA, employees, financial statistics.