Meritee

Contactgegevens Meritee: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meritee: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meritee

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hekkerstraat 8; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 369 39 36 (+32-09 369 39 36) 09 369 39 36 (+32-09 369 39 36)

Fax (fax): +32 (16) 454-32-58 +32 (16) 454-32-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meritee: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meritee"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meritee"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meritee, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meritee. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meritee, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meritee. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meritee
Products information Meritee

BTW identificatienummer (tax): BE01262573242
Ondernemingsnummer: 4634002685
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Meritee zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meritee
(Get full report from official database of BE for Meritee)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meritee
Addition kinds of activities for Meritee

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
25140300. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers

Werken bij Meritee: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meritee: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meritee. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meritee. Looking for open vacancies in other companies

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Schrijnwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser.  * Takenpakket:  Parket plaatsen Laminaat plaatsen  Gyproc  plaatsen Keukens plaatsen  Plafonds plaatsen 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

Zoek naar antwoorden van Meritee in sociale netwerken
Look for responds of Meritee in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meritee. Laat een reactie achter voor Meritee. Meritee bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meritee. Leave a respond for Meritee. Meritee on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meritee op de google maps. Adres en contacten Meritee
Location of Meritee on the google maps. Address and contacts of Meritee

Andere gerelateerde bedrijven als come Meritee Meritee: FLBERVAN BVBA | WEB DESIGN D?VELOPPEMENT | De Sutter Johan | J P EMANUEL | H. HUYBRECHTS

Other related companies as Meritee: FLBERVAN BVBA | WEB DESIGN D?VELOPPEMENT | De Sutter Johan | J P EMANUEL | H. HUYBRECHTS

Meritee is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meritee, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01262573242. Het bedrijf Meritee bevindt zich op het adres: Hekkerstraat 8; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Meritee zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meritee is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meritee is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meritee, openstaande posities, locatie van Meritee op de kaart.

Meritee is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meritee, company assigned to the tax number BE01262573242. The company Meritee is located at the address: Hekkerstraat 8; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boutiques. Products created in Meritee were not found.
The main activity of Meritee is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Meritee is not available. You also can look at reviews of Meritee, open positions, location of Meritee on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meritee, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meritee, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meritee, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meritee, employees, financial statistics.