FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW
Private companiesPaper and Allied Products • FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW

Contactgegevens FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Veltwijckln. 180 2180 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-43-93-00 32-35-43-93-00

Fax (fax): 32-35-41-82-01 32-35-41-82-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW
Products information FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05016876220
Ondernemingsnummer: 9685791015
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 540,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW
(Get full report from official database of BE for FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW
Addition kinds of activities for FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
31110501. Kraagleer | Collar leather
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
39440107. Sleden, kinderen | Sleds, children's
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs

Werken bij FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. Laat een reactie achter voor FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. Leave a respond for FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW. FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW op de google maps. Adres en contacten FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW
Location of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW on the google maps. Address and contacts of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW: Peeters Multitrading | GROOTHANDEL DEBOLA | De Boskabouter VZW | LIEVENS GLASHANDEL | Coenen Wijnen

Other related companies as FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW: Peeters Multitrading | GROOTHANDEL DEBOLA | De Boskabouter VZW | LIEVENS GLASHANDEL | Coenen Wijnen

FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016876220. Het bedrijf FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW bevindt zich op het adres: Veltwijckln. 180 2180 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 540,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, openstaande posities, locatie van FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW op de kaart.

FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, company assigned to the tax number BE05016876220. The company FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW is located at the address: Veltwijckln. 180 2180 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 540,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Education. Products created in FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW were not found.
The main activity of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW is not available. You also can look at reviews of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, open positions, location of FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANTWERP INTERNATIONAL SCHOOL VZW VZW, employees, financial statistics.