FLDECRU BVBA

Contactgegevens FLDECRU BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDECRU BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDECRU BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Prins Albertln. 115 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-31-44-46 32-51-31-44-46

Fax (fax): 32-51-31-53-51 32-51-31-53-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDECRU BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDECRU BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDECRU BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDECRU BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDECRU BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDECRU BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDECRU BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDECRU BVBA
Products information FLDECRU BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06286621093
Ondernemingsnummer: 7781585693
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLDECRU BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDECRU BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDECRU BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDECRU BVBA
Addition kinds of activities for FLDECRU BVBA

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
30530104. Vetafdichtingen, asbest | Grease seals, asbestos
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair

Werken bij FLDECRU BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDECRU BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDECRU BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDECRU BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van FLDECRU BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDECRU BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDECRU BVBA. Laat een reactie achter voor FLDECRU BVBA. FLDECRU BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDECRU BVBA. Leave a respond for FLDECRU BVBA. FLDECRU BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDECRU BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDECRU BVBA
Location of FLDECRU BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDECRU BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDECRU BVBA FLDECRU BVBA: AALTER SPORTIEF | Crol J.P. | BRUSSELS MIDNIGHT | LUCIEN CATTEAU | Astor

Other related companies as FLDECRU BVBA: AALTER SPORTIEF | Crol J.P. | BRUSSELS MIDNIGHT | LUCIEN CATTEAU | Astor

FLDECRU BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDECRU BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06286621093. Het bedrijf FLDECRU BVBA bevindt zich op het adres: Prins Albertln. 115 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 765,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLDECRU BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDECRU BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDECRU BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDECRU BVBA, openstaande posities, locatie van FLDECRU BVBA op de kaart.

FLDECRU BVBA is a company, that was registered 2004 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLDECRU BVBA, company assigned to the tax number BE06286621093. The company FLDECRU BVBA is located at the address: Prins Albertln. 115 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 765,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLDECRU BVBA were not found.
The main activity of FLDECRU BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDECRU BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDECRU BVBA, open positions, location of FLDECRU BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDECRU BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDECRU BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDECRU BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDECRU BVBA, employees, financial statistics.