Crol J.P.

Contactgegevens Crol J.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crol J.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crol J.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clemenceaustraat 92; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 21 20 21 (+32-015 21 20 21) 015 21 20 21 (+32-015 21 20 21)

Fax (fax): 015 20 71 70 (+32-015 20 71 70) 015 20 71 70 (+32-015 20 71 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crol J.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crol J.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crol J.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crol J.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crol J.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crol J.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crol J.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crol J.P.
Products information Crol J.P.

BTW identificatienummer (tax): BE01638031005
Ondernemingsnummer: 4094299316
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crol J.P.
(Get full report from official database of BE for Crol J.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crol J.P.
Addition kinds of activities for Crol J.P.

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
20439914. Tarwefles: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Wheat flakes: prepared as cereal breakfast food
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening

Werken bij Crol J.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crol J.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crol J.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crol J.P.. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

 • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

 • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

 • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

 • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

 • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

 • PC Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ESAS Engineering

  Type: Vaste Job

  Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Crol J.P. in sociale netwerken
Look for responds of Crol J.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crol J.P.. Laat een reactie achter voor Crol J.P.. Crol J.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crol J.P.. Leave a respond for Crol J.P.. Crol J.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crol J.P. op de google maps. Adres en contacten Crol J.P.
Location of Crol J.P. on the google maps. Address and contacts of Crol J.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come Crol J.P. Crol J.P.: Bertho Janssen | AL BARMAKI | CAROLUS VANEYNDE | POINT O | JAN NEIRYNCK

Other related companies as Crol J.P.: Bertho Janssen | AL BARMAKI | CAROLUS VANEYNDE | POINT O | JAN NEIRYNCK

Crol J.P. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crol J.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01638031005. Het bedrijf Crol J.P. bevindt zich op het adres: Clemenceaustraat 92; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 321,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van Crol J.P. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crol J.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crol J.P., openstaande posities, locatie van Crol J.P. op de kaart.

Crol J.P. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crol J.P., company assigned to the tax number BE01638031005. The company Crol J.P. is located at the address: Clemenceaustraat 92; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 321,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of Crol J.P. is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Crol J.P. is not available. You also can look at reviews of Crol J.P., open positions, location of Crol J.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crol J.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crol J.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crol J.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crol J.P., employees, financial statistics.