JEURISSEN COUTURE

Contactgegevens JEURISSEN COUTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEURISSEN COUTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEURISSEN COUTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 12; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 34 75 (+32-011 22 34 75) 011 22 34 75 (+32-011 22 34 75)

Fax (fax): 011 22 66 69 (+32-011 22 66 69) 011 22 66 69 (+32-011 22 66 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEURISSEN COUTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEURISSEN COUTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEURISSEN COUTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEURISSEN COUTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEURISSEN COUTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEURISSEN COUTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEURISSEN COUTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEURISSEN COUTURE
Products information JEURISSEN COUTURE

BTW identificatienummer (tax): BE06812591552
Ondernemingsnummer: 5287414550
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JEURISSEN COUTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEURISSEN COUTURE
(Get full report from official database of BE for JEURISSEN COUTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEURISSEN COUTURE
Addition kinds of activities for JEURISSEN COUTURE

20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
28360200. extracten | Extracts
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
51819901. Ale | Ale
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij JEURISSEN COUTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEURISSEN COUTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEURISSEN COUTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEURISSEN COUTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van JEURISSEN COUTURE in sociale netwerken
Look for responds of JEURISSEN COUTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEURISSEN COUTURE. Laat een reactie achter voor JEURISSEN COUTURE. JEURISSEN COUTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEURISSEN COUTURE. Leave a respond for JEURISSEN COUTURE. JEURISSEN COUTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEURISSEN COUTURE op de google maps. Adres en contacten JEURISSEN COUTURE
Location of JEURISSEN COUTURE on the google maps. Address and contacts of JEURISSEN COUTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEURISSEN COUTURE JEURISSEN COUTURE: Asmar NV | BANCONTACT-MISTER CASH | Dujardin Jennifer | LUC DE ROECK | DEPANNAGE CLAES

Other related companies as JEURISSEN COUTURE: Asmar NV | BANCONTACT-MISTER CASH | Dujardin Jennifer | LUC DE ROECK | DEPANNAGE CLAES

JEURISSEN COUTURE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEURISSEN COUTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812591552. Het bedrijf JEURISSEN COUTURE bevindt zich op het adres: Kapelstraat 12; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 791,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in JEURISSEN COUTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEURISSEN COUTURE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEURISSEN COUTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEURISSEN COUTURE, openstaande posities, locatie van JEURISSEN COUTURE op de kaart.

JEURISSEN COUTURE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEURISSEN COUTURE, company assigned to the tax number BE06812591552. The company JEURISSEN COUTURE is located at the address: Kapelstraat 12; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 791,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boutiques. Products created in JEURISSEN COUTURE were not found.
The main activity of JEURISSEN COUTURE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEURISSEN COUTURE is not available. You also can look at reviews of JEURISSEN COUTURE, open positions, location of JEURISSEN COUTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEURISSEN COUTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEURISSEN COUTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEURISSEN COUTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEURISSEN COUTURE, employees, financial statistics.