Jessy's BVBA

Contactgegevens Jessy's BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jessy's BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jessy's BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bolk 5-7; 2350; Vosselaar, België

Telefoon (phone): 014 61 44 15 (+32-014 61 44 15) 014 61 44 15 (+32-014 61 44 15)

Fax (fax): +32 (81) 520-82-42 +32 (81) 520-82-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jessy's BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jessy's BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jessy's BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jessy's BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jessy's BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jessy's BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jessy's BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jessy's BVBA
Products information Jessy's BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06076232910
Ondernemingsnummer: 1579254150
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Jessy's BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jessy's BVBA
(Get full report from official database of BE for Jessy's BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jessy's BVBA
Addition kinds of activities for Jessy's BVBA

3317. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
07230206. Graan drogende diensten | Grain drying services
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
24520100. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
38260603. Electron paramagnetische spin type apparaat | Electron paramagnetic spin type apparatus
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair

Werken bij Jessy's BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jessy's BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jessy's BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jessy's BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Jessy's BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jessy's BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jessy's BVBA. Laat een reactie achter voor Jessy's BVBA. Jessy's BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jessy's BVBA. Leave a respond for Jessy's BVBA. Jessy's BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jessy's BVBA op de google maps. Adres en contacten Jessy's BVBA
Location of Jessy's BVBA on the google maps. Address and contacts of Jessy's BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jessy's BVBA Jessy's BVBA: PEETERS B. MAROQUINERIE | STUDIO CLAERHOUT | Malengret Alain Assurances-AMB | HUIS CONTRAST | HEINEN A.

Other related companies as Jessy's BVBA: PEETERS B. MAROQUINERIE | STUDIO CLAERHOUT | Malengret Alain Assurances-AMB | HUIS CONTRAST | HEINEN A.

Jessy's BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jessy's BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06076232910. Het bedrijf Jessy's BVBA bevindt zich op het adres: Bolk 5-7; 2350; Vosselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Jessy's BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jessy's BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jessy's BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jessy's BVBA, openstaande posities, locatie van Jessy's BVBA op de kaart.

Jessy's BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jessy's BVBA, company assigned to the tax number BE06076232910. The company Jessy's BVBA is located at the address: Bolk 5-7; 2350; Vosselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boutiques. Products created in Jessy's BVBA were not found.
The main activity of Jessy's BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jessy's BVBA is not available. You also can look at reviews of Jessy's BVBA, open positions, location of Jessy's BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jessy's BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jessy's BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jessy's BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jessy's BVBA, employees, financial statistics.