InWear Retail Brussel

Contactgegevens InWear Retail Brussel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data InWear Retail Brussel: address, phone, fax, email, website, opening hours

InWear Retail Brussel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuve 66; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 218 66 76 (+32-02 218 66 76) 02 218 66 76 (+32-02 218 66 76)

Fax (fax): 02 218 24 27 (+32-02 218 24 27) 02 218 24 27 (+32-02 218 24 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) InWear Retail Brussel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "InWear Retail Brussel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "InWear Retail Brussel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van InWear Retail Brussel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen InWear Retail Brussel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of InWear Retail Brussel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees InWear Retail Brussel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti InWear Retail Brussel
Products information InWear Retail Brussel

BTW identificatienummer (tax): BE03569702148
Ondernemingsnummer: 2529022216
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in InWear Retail Brussel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor InWear Retail Brussel
(Get full report from official database of BE for InWear Retail Brussel)

Aanvulling soorten activiteiten voor InWear Retail Brussel
Addition kinds of activities for InWear Retail Brussel

394901. Golfuitrusting | Golf equipment
835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
32910303. Grit, staal | Grit, steel

Werken bij InWear Retail Brussel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in InWear Retail Brussel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor InWear Retail Brussel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for InWear Retail Brussel. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van InWear Retail Brussel in sociale netwerken
Look for responds of InWear Retail Brussel in social networks

Lees alle opmerkingen voor InWear Retail Brussel. Laat een reactie achter voor InWear Retail Brussel. InWear Retail Brussel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for InWear Retail Brussel. Leave a respond for InWear Retail Brussel. InWear Retail Brussel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie InWear Retail Brussel op de google maps. Adres en contacten InWear Retail Brussel
Location of InWear Retail Brussel on the google maps. Address and contacts of InWear Retail Brussel

Andere gerelateerde bedrijven als come InWear Retail Brussel InWear Retail Brussel: HUIS POLYANTHUS | KRIBBE SIPIWOKE | J. CASTILLE | APOTEEK HORSTEN | Key of Life

Other related companies as InWear Retail Brussel: HUIS POLYANTHUS | KRIBBE SIPIWOKE | J. CASTILLE | APOTEEK HORSTEN | Key of Life

InWear Retail Brussel is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is InWear Retail Brussel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03569702148. Het bedrijf InWear Retail Brussel bevindt zich op het adres: Rue Neuve 66; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in InWear Retail Brussel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van InWear Retail Brussel is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van InWear Retail Brussel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van InWear Retail Brussel, openstaande posities, locatie van InWear Retail Brussel op de kaart.

InWear Retail Brussel is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is InWear Retail Brussel, company assigned to the tax number BE03569702148. The company InWear Retail Brussel is located at the address: Rue Neuve 66; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boutiques. Products created in InWear Retail Brussel were not found.
The main activity of InWear Retail Brussel is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of InWear Retail Brussel is not available. You also can look at reviews of InWear Retail Brussel, open positions, location of InWear Retail Brussel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over InWear Retail Brussel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf InWear Retail Brussel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about InWear Retail Brussel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company InWear Retail Brussel, employees, financial statistics.