FLDE AKKER NV

Contactgegevens FLDE AKKER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE AKKER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE AKKER NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kortrijksestr. 443 8020 Oostkamp - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-79-90-80 32-50-79-90-80

Fax (fax): 32-50-78-15-72 32-50-78-15-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE AKKER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE AKKER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE AKKER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE AKKER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE AKKER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE AKKER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE AKKER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE AKKER NV
Products information FLDE AKKER NV

BTW identificatienummer (tax): BE01149139404
Ondernemingsnummer: 8997497558
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLDE AKKER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE AKKER NV
(Get full report from official database of BE for FLDE AKKER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE AKKER NV
Addition kinds of activities for FLDE AKKER NV

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
34899905. Rookgeneratoren (afzetting) | Smoke generators (ordnance)
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'
65310202. Condominium manager | Condominium manager
82210202. Theologisch seminarie | Theological seminary

Werken bij FLDE AKKER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE AKKER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE AKKER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE AKKER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van FLDE AKKER NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDE AKKER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE AKKER NV. Laat een reactie achter voor FLDE AKKER NV. FLDE AKKER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE AKKER NV. Leave a respond for FLDE AKKER NV. FLDE AKKER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE AKKER NV op de google maps. Adres en contacten FLDE AKKER NV
Location of FLDE AKKER NV on the google maps. Address and contacts of FLDE AKKER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE AKKER NV FLDE AKKER NV: ANTARES | Location Tentes 2000 SPRL | Auto Export Mubarak | AUX D?LICES | Bayet

Other related companies as FLDE AKKER NV: ANTARES | Location Tentes 2000 SPRL | Auto Export Mubarak | AUX D?LICES | Bayet

FLDE AKKER NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE AKKER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01149139404. Het bedrijf FLDE AKKER NV bevindt zich op het adres: Kortrijksestr. 443 8020 Oostkamp - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLDE AKKER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE AKKER NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE AKKER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE AKKER NV, openstaande posities, locatie van FLDE AKKER NV op de kaart.

FLDE AKKER NV is a company, that was registered 1996 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLDE AKKER NV, company assigned to the tax number BE01149139404. The company FLDE AKKER NV is located at the address: Kortrijksestr. 443 8020 Oostkamp - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLDE AKKER NV were not found.
The main activity of FLDE AKKER NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE AKKER NV is not available. You also can look at reviews of FLDE AKKER NV, open positions, location of FLDE AKKER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE AKKER NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE AKKER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE AKKER NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE AKKER NV, employees, financial statistics.