Diffrent

Contactgegevens Diffrent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diffrent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diffrent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 6; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 12 45 (+32-050 71 12 45) 050 71 12 45 (+32-050 71 12 45)

Fax (fax): +32 (69) 547-99-85 +32 (69) 547-99-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diffrent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diffrent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diffrent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diffrent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diffrent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diffrent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diffrent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diffrent
Products information Diffrent

BTW identificatienummer (tax): BE01951690673
Ondernemingsnummer: 5539550781
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Diffrent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diffrent
(Get full report from official database of BE for Diffrent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diffrent
Addition kinds of activities for Diffrent

329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade
28430100. Oliën en vetten | Oils and greases
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
38230405. Coulometrische analysatoren, industrieel proces type | Coulometric analyzers, industrial process type
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts

Werken bij Diffrent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diffrent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diffrent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diffrent. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Diffrent in sociale netwerken
Look for responds of Diffrent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diffrent. Laat een reactie achter voor Diffrent. Diffrent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diffrent. Leave a respond for Diffrent. Diffrent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diffrent op de google maps. Adres en contacten Diffrent
Location of Diffrent on the google maps. Address and contacts of Diffrent

Andere gerelateerde bedrijven als come Diffrent Diffrent: BACOB | Mercier V | Servisoft SPRL | VRIJE LAGERE SCHOOL | PITZA SERVICE

Other related companies as Diffrent: BACOB | Mercier V | Servisoft SPRL | VRIJE LAGERE SCHOOL | PITZA SERVICE

Diffrent is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Diffrent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951690673. Het bedrijf Diffrent bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 6; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Diffrent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diffrent is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diffrent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diffrent, openstaande posities, locatie van Diffrent op de kaart.

Diffrent is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Diffrent, company assigned to the tax number BE01951690673. The company Diffrent is located at the address: Nieuwstraat 6; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boutiques. Products created in Diffrent were not found.
The main activity of Diffrent is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Diffrent is not available. You also can look at reviews of Diffrent, open positions, location of Diffrent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diffrent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diffrent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diffrent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diffrent, employees, financial statistics.