FLCUISINES M. CONSTANT SA

Contactgegevens FLCUISINES M. CONSTANT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCUISINES M. CONSTANT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCUISINES M. CONSTANT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Des Platanes 93 4650 Herve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-69-31-00 32-87-69-31-00

Fax (fax): 32-87-69-31-19 32-87-69-31-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCUISINES M. CONSTANT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCUISINES M. CONSTANT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCUISINES M. CONSTANT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCUISINES M. CONSTANT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCUISINES M. CONSTANT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCUISINES M. CONSTANT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCUISINES M. CONSTANT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCUISINES M. CONSTANT SA
Products information FLCUISINES M. CONSTANT SA

BTW identificatienummer (tax): BE02660583496
Ondernemingsnummer: 1129913330
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLCUISINES M. CONSTANT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCUISINES M. CONSTANT SA
(Get full report from official database of BE for FLCUISINES M. CONSTANT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCUISINES M. CONSTANT SA
Addition kinds of activities for FLCUISINES M. CONSTANT SA

072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
526103. Kleuterscholen | Retail nurseries
50999916. Vlagpalen | Flag poles
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij FLCUISINES M. CONSTANT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCUISINES M. CONSTANT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCUISINES M. CONSTANT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCUISINES M. CONSTANT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van FLCUISINES M. CONSTANT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCUISINES M. CONSTANT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCUISINES M. CONSTANT SA. Laat een reactie achter voor FLCUISINES M. CONSTANT SA. FLCUISINES M. CONSTANT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCUISINES M. CONSTANT SA. Leave a respond for FLCUISINES M. CONSTANT SA. FLCUISINES M. CONSTANT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCUISINES M. CONSTANT SA op de google maps. Adres en contacten FLCUISINES M. CONSTANT SA
Location of FLCUISINES M. CONSTANT SA on the google maps. Address and contacts of FLCUISINES M. CONSTANT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCUISINES M. CONSTANT SA FLCUISINES M. CONSTANT SA: Lethé B | MARIE EVRARD | Decor Christiane | AV Tegels | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as FLCUISINES M. CONSTANT SA: Lethé B | MARIE EVRARD | Decor Christiane | AV Tegels | PHARMACIES DE GARDE

FLCUISINES M. CONSTANT SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCUISINES M. CONSTANT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02660583496. Het bedrijf FLCUISINES M. CONSTANT SA bevindt zich op het adres: Av. Des Platanes 93 4650 Herve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLCUISINES M. CONSTANT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCUISINES M. CONSTANT SA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCUISINES M. CONSTANT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCUISINES M. CONSTANT SA, openstaande posities, locatie van FLCUISINES M. CONSTANT SA op de kaart.

FLCUISINES M. CONSTANT SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCUISINES M. CONSTANT SA, company assigned to the tax number BE02660583496. The company FLCUISINES M. CONSTANT SA is located at the address: Av. Des Platanes 93 4650 Herve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLCUISINES M. CONSTANT SA were not found.
The main activity of FLCUISINES M. CONSTANT SA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCUISINES M. CONSTANT SA is not available. You also can look at reviews of FLCUISINES M. CONSTANT SA, open positions, location of FLCUISINES M. CONSTANT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCUISINES M. CONSTANT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCUISINES M. CONSTANT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCUISINES M. CONSTANT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCUISINES M. CONSTANT SA, employees, financial statistics.