BLUE'S (MILLENIUM MODE)

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BLUE'S (MILLENIUM MODE)
Private companiesAgricultural Services • BLUE'S (MILLENIUM MODE)

Contactgegevens BLUE'S (MILLENIUM MODE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLUE'S (MILLENIUM MODE): address, phone, fax, email, website, opening hours

BLUE'S (MILLENIUM MODE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand-Rue 49; 6700; Arlon, België

Telefoon (phone): 063 22 69 76 (+32-063 22 69 76) 063 22 69 76 (+32-063 22 69 76)

Fax (fax): 063 22 69 76 (+32-063 22 69 76) 063 22 69 76 (+32-063 22 69 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLUE'S (MILLENIUM MODE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLUE'S (MILLENIUM MODE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLUE'S (MILLENIUM MODE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLUE'S (MILLENIUM MODE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLUE'S (MILLENIUM MODE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLUE'S (MILLENIUM MODE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLUE'S (MILLENIUM MODE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLUE'S (MILLENIUM MODE)
Products information BLUE'S (MILLENIUM MODE)

BTW identificatienummer (tax): BE08636871337
Ondernemingsnummer: 3211547851
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLUE'S (MILLENIUM MODE)
(Get full report from official database of BE for BLUE'S (MILLENIUM MODE))

Aanvulling soorten activiteiten voor BLUE'S (MILLENIUM MODE)
Addition kinds of activities for BLUE'S (MILLENIUM MODE)

229500. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
17990300. Service station apparatuur | Service station equipment
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij BLUE'S (MILLENIUM MODE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLUE'S (MILLENIUM MODE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLUE'S (MILLENIUM MODE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLUE'S (MILLENIUM MODE). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van BLUE'S (MILLENIUM MODE) in sociale netwerken
Look for responds of BLUE'S (MILLENIUM MODE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLUE'S (MILLENIUM MODE). Laat een reactie achter voor BLUE'S (MILLENIUM MODE). BLUE'S (MILLENIUM MODE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLUE'S (MILLENIUM MODE). Leave a respond for BLUE'S (MILLENIUM MODE). BLUE'S (MILLENIUM MODE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLUE'S (MILLENIUM MODE) op de google maps. Adres en contacten BLUE'S (MILLENIUM MODE)
Location of BLUE'S (MILLENIUM MODE) on the google maps. Address and contacts of BLUE'S (MILLENIUM MODE)

Andere gerelateerde bedrijven als come BLUE'S (MILLENIUM MODE) BLUE'S (MILLENIUM MODE): LE CONFORT MOSAN SCRL | Van Ex | INSTITUT LA SIR?NE | COUTURE SERVICE | LEGRAIN-DE MOOR

Other related companies as BLUE'S (MILLENIUM MODE): LE CONFORT MOSAN SCRL | Van Ex | INSTITUT LA SIR?NE | COUTURE SERVICE | LEGRAIN-DE MOOR

BLUE'S (MILLENIUM MODE) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLUE'S (MILLENIUM MODE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636871337. Het bedrijf BLUE'S (MILLENIUM MODE) bevindt zich op het adres: Grand-Rue 49; 6700; Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boutiques. Lijst met producten zijn Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van BLUE'S (MILLENIUM MODE) is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLUE'S (MILLENIUM MODE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLUE'S (MILLENIUM MODE), openstaande posities, locatie van BLUE'S (MILLENIUM MODE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLUE'S (MILLENIUM MODE) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLUE'S (MILLENIUM MODE), company assigned to the tax number BE08636871337. The company BLUE'S (MILLENIUM MODE) is located at the address: Grand-Rue 49; 6700; Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boutiques. List of products are Clothing - Ladies.
The main activity of BLUE'S (MILLENIUM MODE) is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLUE'S (MILLENIUM MODE) is not available. You also can look at reviews of BLUE'S (MILLENIUM MODE), open positions, location of BLUE'S (MILLENIUM MODE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLUE'S (MILLENIUM MODE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLUE'S (MILLENIUM MODE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLUE'S (MILLENIUM MODE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLUE'S (MILLENIUM MODE), employees, financial statistics.