BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY

Contactgegevens BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardsesteenweg 310; 9420; Erpe-Mere (Erpe), België

Telefoon (phone): 053 80 83 81 (+32-053 80 83 81) 053 80 83 81 (+32-053 80 83 81)

Fax (fax): 053 80 83 79 (+32-053 80 83 79) 053 80 83 79 (+32-053 80 83 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY
Products information BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE07080108642
Ondernemingsnummer: 7134765625
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY
(Get full report from official database of BE for BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY
Addition kinds of activities for BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. Laat een reactie achter voor BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. Leave a respond for BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY. BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY op de google maps. Adres en contacten BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY
Location of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY on the google maps. Address and contacts of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY: SIMON FRANCIS | Edge.be NV | ADMINISTRATION COMMUNALE | S.T. POLDERBEREN | Baldo (Agence Artistique)

Other related companies as BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY: SIMON FRANCIS | Edge.be NV | ADMINISTRATION COMMUNALE | S.T. POLDERBEREN | Baldo (Agence Artistique)

BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080108642. Het bedrijf BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY bevindt zich op het adres: Oudenaardsesteenweg 310; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, openstaande posities, locatie van BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY op de kaart.

BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, company assigned to the tax number BE07080108642. The company BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY is located at the address: Oudenaardsesteenweg 310; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boutiques. Products created in BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY were not found.
The main activity of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY is not available. You also can look at reviews of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, open positions, location of BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIZARRE FASHION & DESIGN COMPANY, employees, financial statistics.