FLBULO KANTOORMEUBELEN NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLBULO KANTOORMEUBELEN NV
Private companiesTobacco Products • FLBULO KANTOORMEUBELEN NV

Contactgegevens FLBULO KANTOORMEUBELEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBULO KANTOORMEUBELEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBULO KANTOORMEUBELEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold Iii-Lei 21 2650 Edegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-28-24-00 32-15-28-24-00

Fax (fax): 32-25-12-50-41 32-25-12-50-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBULO KANTOORMEUBELEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBULO KANTOORMEUBELEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBULO KANTOORMEUBELEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBULO KANTOORMEUBELEN NV
Products information FLBULO KANTOORMEUBELEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03182434082
Ondernemingsnummer: 2368072509
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLBULO KANTOORMEUBELEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBULO KANTOORMEUBELEN NV
(Get full report from official database of BE for FLBULO KANTOORMEUBELEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBULO KANTOORMEUBELEN NV
Addition kinds of activities for FLBULO KANTOORMEUBELEN NV

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
25220102. Stoelen, kantoor: opgevuld of vlak: behalve hout | Chairs, office: padded or plain: except wood
38429902. Atomizers, medisch | Atomizers, medical
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
51549902. Vee | Cattle
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij FLBULO KANTOORMEUBELEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBULO KANTOORMEUBELEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van FLBULO KANTOORMEUBELEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. Laat een reactie achter voor FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. FLBULO KANTOORMEUBELEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. Leave a respond for FLBULO KANTOORMEUBELEN NV. FLBULO KANTOORMEUBELEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBULO KANTOORMEUBELEN NV op de google maps. Adres en contacten FLBULO KANTOORMEUBELEN NV
Location of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV on the google maps. Address and contacts of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBULO KANTOORMEUBELEN NV FLBULO KANTOORMEUBELEN NV: KINDERBOERDERIJ PACHTGOEDHOF | DAISOMONT ROBERT | De Mey J | MINISTERIE VAN SOC. ZAKEN,VOLKSGEZ. & LEEFMILIEU | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as FLBULO KANTOORMEUBELEN NV: KINDERBOERDERIJ PACHTGOEDHOF | DAISOMONT ROBERT | De Mey J | MINISTERIE VAN SOC. ZAKEN,VOLKSGEZ. & LEEFMILIEU | VRIJE BASISSCHOOL

FLBULO KANTOORMEUBELEN NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03182434082. Het bedrijf FLBULO KANTOORMEUBELEN NV bevindt zich op het adres: Leopold Iii-Lei 21 2650 Edegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLBULO KANTOORMEUBELEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBULO KANTOORMEUBELEN NV is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBULO KANTOORMEUBELEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, openstaande posities, locatie van FLBULO KANTOORMEUBELEN NV op de kaart.

FLBULO KANTOORMEUBELEN NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, company assigned to the tax number BE03182434082. The company FLBULO KANTOORMEUBELEN NV is located at the address: Leopold Iii-Lei 21 2650 Edegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLBULO KANTOORMEUBELEN NV were not found.
The main activity of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV is not available. You also can look at reviews of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, open positions, location of FLBULO KANTOORMEUBELEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBULO KANTOORMEUBELEN NV, employees, financial statistics.