TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX

Contactgegevens TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ALLIةS 227; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23462236 (+32-23462236) 23462236 (+32-23462236)

Fax (fax): +32 (15) 667-13-15 +32 (15) 667-13-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX
Products information TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX

BTW identificatienummer (tax): BE03785583496
Ondernemingsnummer: 6754913330
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries. Catering and organisation de fêtes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX
Addition kinds of activities for TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
24991604. Steigers, hout | Scaffolds, wood
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto
51699904. Chemische, industriële en zware | Chemicals, industrial and heavy

Werken bij TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. Laat een reactie achter voor TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. Leave a respond for TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX. TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX
Location of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX: Louis K | IMMOPROBEL | ANNE-MARIE LEBIZAY | DAGBLADHANDEL EOS | Gowash Mobiele Carwash

Other related companies as TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX: Louis K | IMMOPROBEL | ANNE-MARIE LEBIZAY | DAGBLADHANDEL EOS | Gowash Mobiele Carwash

TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03785583496. Het bedrijf TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX bevindt zich op het adres: RUE DES ALLIةS 227; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Catering and organisation de fêtes. Producten gemaakt in TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, openstaande posities, locatie van TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX op de kaart.

TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, company assigned to the tax number BE03785583496. The company TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX is located at the address: RUE DES ALLIةS 227; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Catering and organisation de fêtes. Products created in TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX were not found.
The main activity of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, open positions, location of TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR ANTOINE LAGNAUX, employees, financial statistics.