STEFAAN VERMEULEN

Contactgegevens STEFAAN VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN VERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOMEIN 23; 8377; ZUIENKERKE, België

Telefoon (phone): 50428731 (+32-50428731) 50428731 (+32-50428731)

Fax (fax): +32 (4) 779-99-60 +32 (4) 779-99-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN VERMEULEN
Products information STEFAAN VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE03448028564
Ondernemingsnummer: 5357177734
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in STEFAAN VERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries. Alimentation spécialisée

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for STEFAAN VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN VERMEULEN
Addition kinds of activities for STEFAAN VERMEULEN

01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
39910203. Verf kwasten | Varnish brushes

Werken bij STEFAAN VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN VERMEULEN. Laat een reactie achter voor STEFAAN VERMEULEN. STEFAAN VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN VERMEULEN. Leave a respond for STEFAAN VERMEULEN. STEFAAN VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten STEFAAN VERMEULEN
Location of STEFAAN VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of STEFAAN VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN VERMEULEN STEFAAN VERMEULEN: SERGE VANDEWIELE | FLCENTRALE LAITIÈRE SA | Delcour Jean-Pierre | D'Hallewin H | Lecoutre Rudi

Other related companies as STEFAAN VERMEULEN: SERGE VANDEWIELE | FLCENTRALE LAITIÈRE SA | Delcour Jean-Pierre | D'Hallewin H | Lecoutre Rudi

STEFAAN VERMEULEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03448028564. Het bedrijf STEFAAN VERMEULEN bevindt zich op het adres: DOMEIN 23; 8377; ZUIENKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Alimentation spécialisée. Producten gemaakt in STEFAAN VERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN VERMEULEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN VERMEULEN, openstaande posities, locatie van STEFAAN VERMEULEN op de kaart.

STEFAAN VERMEULEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN VERMEULEN, company assigned to the tax number BE03448028564. The company STEFAAN VERMEULEN is located at the address: DOMEIN 23; 8377; ZUIENKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Alimentation spécialisée. Products created in STEFAAN VERMEULEN were not found.
The main activity of STEFAAN VERMEULEN is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of STEFAAN VERMEULEN, open positions, location of STEFAAN VERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN VERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN VERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN VERMEULEN, employees, financial statistics.