RONALD VANWINKEL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • RONALD VANWINKEL
Private companiesOil and Gas Extraction • RONALD VANWINKEL

Contactgegevens RONALD VANWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONALD VANWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONALD VANWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF PIERRESTRAAT 68; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16252345 (+32-16252345) 16252345 (+32-16252345)

Fax (fax): +32 (67) 661-47-69 +32 (67) 661-47-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONALD VANWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONALD VANWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONALD VANWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONALD VANWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONALD VANWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONALD VANWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONALD VANWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONALD VANWINKEL
Products information RONALD VANWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE09556152343
Ondernemingsnummer: 5004241943
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in RONALD VANWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries. Alimentation spécialisée

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONALD VANWINKEL
(Get full report from official database of BE for RONALD VANWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONALD VANWINKEL
Addition kinds of activities for RONALD VANWINKEL

922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
50310201. Geëmailleerd tileboard | Enameled tileboard
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials

Werken bij RONALD VANWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONALD VANWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONALD VANWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONALD VANWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

Zoek naar antwoorden van RONALD VANWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of RONALD VANWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONALD VANWINKEL. Laat een reactie achter voor RONALD VANWINKEL. RONALD VANWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONALD VANWINKEL. Leave a respond for RONALD VANWINKEL. RONALD VANWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONALD VANWINKEL op de google maps. Adres en contacten RONALD VANWINKEL
Location of RONALD VANWINKEL on the google maps. Address and contacts of RONALD VANWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RONALD VANWINKEL RONALD VANWINKEL: Dubomit NV | FORTIS AG | Van Mechelen | MINI-CR?CHES | RAF MOMMEN

Other related companies as RONALD VANWINKEL: Dubomit NV | FORTIS AG | Van Mechelen | MINI-CR?CHES | RAF MOMMEN

RONALD VANWINKEL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RONALD VANWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09556152343. Het bedrijf RONALD VANWINKEL bevindt zich op het adres: JOZEF PIERRESTRAAT 68; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Alimentation spécialisée. Producten gemaakt in RONALD VANWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RONALD VANWINKEL is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONALD VANWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONALD VANWINKEL, openstaande posities, locatie van RONALD VANWINKEL op de kaart.

RONALD VANWINKEL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is RONALD VANWINKEL, company assigned to the tax number BE09556152343. The company RONALD VANWINKEL is located at the address: JOZEF PIERRESTRAAT 68; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Alimentation spécialisée. Products created in RONALD VANWINKEL were not found.
The main activity of RONALD VANWINKEL is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RONALD VANWINKEL is not available. You also can look at reviews of RONALD VANWINKEL, open positions, location of RONALD VANWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONALD VANWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONALD VANWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONALD VANWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONALD VANWINKEL, employees, financial statistics.