DEWIT PLASTICS

Contactgegevens DEWIT PLASTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEWIT PLASTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEWIT PLASTICS

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): 83, Sluizenstraat 2900 Schoten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-85-25-24 32-36-85-25-24

Fax (fax): 32-36-85-08-28 32-36-85-08-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEWIT PLASTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEWIT PLASTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEWIT PLASTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEWIT PLASTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEWIT PLASTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEWIT PLASTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEWIT PLASTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEWIT PLASTICS
Products information DEWIT PLASTICS

BTW identificatienummer (tax): BE08852203369
Ondernemingsnummer: 1335083007
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DEWIT PLASTICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - industrial products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEWIT PLASTICS
(Get full report from official database of BE for DEWIT PLASTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEWIT PLASTICS
Addition kinds of activities for DEWIT PLASTICS

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
31110200. Schoen leer | Shoe leather
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies
76992209. Reparatie van pompen en pompen | Pumps and pumping equipment repair

Werken bij DEWIT PLASTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEWIT PLASTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEWIT PLASTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEWIT PLASTICS. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

 • Flex chauffeur C/CE (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

 • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

  Type: Studentenjob

  Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • Contact Center Medewerker (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

 • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

 • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

  Regio: DWORP

  Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

  Type: Flexijob

  U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van DEWIT PLASTICS in sociale netwerken
Look for responds of DEWIT PLASTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEWIT PLASTICS. Laat een reactie achter voor DEWIT PLASTICS. DEWIT PLASTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEWIT PLASTICS. Leave a respond for DEWIT PLASTICS. DEWIT PLASTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEWIT PLASTICS op de google maps. Adres en contacten DEWIT PLASTICS
Location of DEWIT PLASTICS on the google maps. Address and contacts of DEWIT PLASTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEWIT PLASTICS DEWIT PLASTICS: TAVERNE PAUL | DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN | SAIUDALCO | JULIEN PRUVOST | J. WEZENBEEK

Other related companies as DEWIT PLASTICS: TAVERNE PAUL | DRUKKERIJ VAN LEEMPUTTEN | SAIUDALCO | JULIEN PRUVOST | J. WEZENBEEK

DEWIT PLASTICS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is DEWIT PLASTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08852203369. Het bedrijf DEWIT PLASTICS bevindt zich op het adres: 83, Sluizenstraat 2900 Schoten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plastics - industrial products. Producten gemaakt in DEWIT PLASTICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEWIT PLASTICS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEWIT PLASTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEWIT PLASTICS, openstaande posities, locatie van DEWIT PLASTICS op de kaart.

DEWIT PLASTICS is a company, that was registered 2014 in Schoten region, Belgium. Full name of company is DEWIT PLASTICS, company assigned to the tax number BE08852203369. The company DEWIT PLASTICS is located at the address: 83, Sluizenstraat 2900 Schoten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plastics - industrial products. Products created in DEWIT PLASTICS were not found.
The main activity of DEWIT PLASTICS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEWIT PLASTICS is not available. You also can look at reviews of DEWIT PLASTICS, open positions, location of DEWIT PLASTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEWIT PLASTICS, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEWIT PLASTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEWIT PLASTICS, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEWIT PLASTICS, employees, financial statistics.