SPEKSLAGER MARC

Contactgegevens SPEKSLAGER MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEKSLAGER MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEKSLAGER MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENTRUMLAAN 12; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54321206 (+32-54321206) 54321206 (+32-54321206)

Fax (fax): +32 (84) 826-10-84 +32 (84) 826-10-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEKSLAGER MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEKSLAGER MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEKSLAGER MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEKSLAGER MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEKSLAGER MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEKSLAGER MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEKSLAGER MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEKSLAGER MARC
Products information SPEKSLAGER MARC

BTW identificatienummer (tax): BE01750915527
Ondernemingsnummer: 2628448486
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SPEKSLAGER MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEKSLAGER MARC
(Get full report from official database of BE for SPEKSLAGER MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEKSLAGER MARC
Addition kinds of activities for SPEKSLAGER MARC

233501. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
61110202. Nationale Consumentenbank | National consumer cooperative bank
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers
73891306. Notarisgenoten | Notary publics

Werken bij SPEKSLAGER MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEKSLAGER MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEKSLAGER MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEKSLAGER MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

Zoek naar antwoorden van SPEKSLAGER MARC in sociale netwerken
Look for responds of SPEKSLAGER MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEKSLAGER MARC. Laat een reactie achter voor SPEKSLAGER MARC. SPEKSLAGER MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEKSLAGER MARC. Leave a respond for SPEKSLAGER MARC. SPEKSLAGER MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEKSLAGER MARC op de google maps. Adres en contacten SPEKSLAGER MARC
Location of SPEKSLAGER MARC on the google maps. Address and contacts of SPEKSLAGER MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEKSLAGER MARC SPEKSLAGER MARC: GOS | BRANDWEERKAZERNE | KNOCKAERT | P. PELGRIMS | L'Arsenal

Other related companies as SPEKSLAGER MARC: GOS | BRANDWEERKAZERNE | KNOCKAERT | P. PELGRIMS | L'Arsenal

SPEKSLAGER MARC is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEKSLAGER MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01750915527. Het bedrijf SPEKSLAGER MARC bevindt zich op het adres: CENTRUMLAAN 12; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in SPEKSLAGER MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPEKSLAGER MARC is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEKSLAGER MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEKSLAGER MARC, openstaande posities, locatie van SPEKSLAGER MARC op de kaart.

SPEKSLAGER MARC is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEKSLAGER MARC, company assigned to the tax number BE01750915527. The company SPEKSLAGER MARC is located at the address: CENTRUMLAAN 12; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in SPEKSLAGER MARC were not found.
The main activity of SPEKSLAGER MARC is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEKSLAGER MARC is not available. You also can look at reviews of SPEKSLAGER MARC, open positions, location of SPEKSLAGER MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEKSLAGER MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEKSLAGER MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEKSLAGER MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEKSLAGER MARC, employees, financial statistics.