BRANDWEERKAZERNE

Contactgegevens BRANDWEERKAZERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDWEERKAZERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDWEERKAZERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MATERNUSWAL 10; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12390207 (+32-12390207) 12390207 (+32-12390207)

Fax (fax): +32 (2) 594-97-80 +32 (2) 594-97-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDWEERKAZERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDWEERKAZERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDWEERKAZERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDWEERKAZERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDWEERKAZERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDWEERKAZERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDWEERKAZERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDWEERKAZERNE
Products information BRANDWEERKAZERNE

BTW identificatienummer (tax): BE05876556396
Ondernemingsnummer: 1872863769
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BRANDWEERKAZERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brandweer and civiele bescherming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDWEERKAZERNE
(Get full report from official database of BE for BRANDWEERKAZERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDWEERKAZERNE
Addition kinds of activities for BRANDWEERKAZERNE

226902. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
251999. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
331302. Ferroalliages | Ferroalloys
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
34910102. Kleppen, automatische controle | Valves, automatic control
50230100. Keukengerei | Kitchenware
64110300. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
82220000. Junior colleges | Junior colleges

Werken bij BRANDWEERKAZERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDWEERKAZERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDWEERKAZERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDWEERKAZERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van BRANDWEERKAZERNE in sociale netwerken
Look for responds of BRANDWEERKAZERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDWEERKAZERNE. Laat een reactie achter voor BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDWEERKAZERNE. Leave a respond for BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDWEERKAZERNE op de google maps. Adres en contacten BRANDWEERKAZERNE
Location of BRANDWEERKAZERNE on the google maps. Address and contacts of BRANDWEERKAZERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDWEERKAZERNE BRANDWEERKAZERNE: Greencap SA | Bettrang J | OPTIQUE GERBAUX | Antwerpse Kredietkas | GOBERT MAINIL & PARTNERS

Other related companies as BRANDWEERKAZERNE: Greencap SA | Bettrang J | OPTIQUE GERBAUX | Antwerpse Kredietkas | GOBERT MAINIL & PARTNERS

BRANDWEERKAZERNE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDWEERKAZERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05876556396. Het bedrijf BRANDWEERKAZERNE bevindt zich op het adres: SINT-MATERNUSWAL 10; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brandweer and civiele bescherming. Producten gemaakt in BRANDWEERKAZERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDWEERKAZERNE is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDWEERKAZERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDWEERKAZERNE, openstaande posities, locatie van BRANDWEERKAZERNE op de kaart.

BRANDWEERKAZERNE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDWEERKAZERNE, company assigned to the tax number BE05876556396. The company BRANDWEERKAZERNE is located at the address: SINT-MATERNUSWAL 10; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brandweer and civiele bescherming. Products created in BRANDWEERKAZERNE were not found.
The main activity of BRANDWEERKAZERNE is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDWEERKAZERNE is not available. You also can look at reviews of BRANDWEERKAZERNE, open positions, location of BRANDWEERKAZERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDWEERKAZERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDWEERKAZERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDWEERKAZERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDWEERKAZERNE, employees, financial statistics.